Noapte
Zi
22 February 2022
1 min read

500 de kituri educaționale oferite de Biserică pentru elevii dâmbovițeni aflați în dificultate

În perioada 17-21 februarie 2022, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, 500 de copii aflați în dificultate din parohii ale Eparhiei noastre, au primit kituri educaționale complete.

Acestea au fost oferite de International Christian Charities (I.O.C.C.), prin intermediul unui parteneriat dintre Asociația Centrul Diaconal “Casa Creștină” și Federația Filantropia a Patriarhiei Române, ca manifestare a misiunii social-filantropice a Ortodoxiei și ca mijloc de sprijinire a educației și a copiilor ce se confruntă cu nevoi și lipsuri în cadrul parcursului lor școlar.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

PSD susține suveranitatea și integritatea teritorială ale Ucrainei

Articolul Urmator

Senatorul Titus Corlățean, prezent la Bruxelles, în calitate de raportor al APCE pe tema consolidării parteneriatului strategic dintre Consiliul Europei și Uniunea Europeană

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele