Noapte
Zi
23 February 2022
1 min read

Au fost găsiți morți în casă! Se pare că cei doi soți s-au sinucis!

La data de 23 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești au fost sesizați cu privire la faptul că două persoane au fost găsite decedate.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în localitatea Oncești, unde au identificat cele două persoane decedate, un bărbat și o femeie, soț și soție, de 68 și 57 de ani.

Din primele cercetări, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Pe jos, pe covor, se pare că au fost găsite mai multe seringi și fiole cu insulină, dar și calmante. Cel mai probabil cei doi s-au sinucis. Cadavrele au fost preluate de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor.

Cel care a alertat autoritățile a fost unul dintre ginerii celor doi.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Corneliu Ștefan, președinte CJD, lansează ideea unui proiect regional pentru colectarea, gestionarea și managementul deșeurilor

Articolul Urmator

S-a stins din viață col.r. Dumitru Ion Adrian, fost comandant al Jandarmeriei Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele