Noapte
Zi
23 February 2022
1 min read

S-a stins din viață col.r. Dumitru Ion Adrian, fost comandant al Jandarmeriei Dâmbovița

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa îşi exprimă profundul regret la trecerea în nefiinţă a col.r. Dumitru Ion Adrian, ofițer care a îndeplinit funcții de conducere în instituția noastră, ultima dintre acestea fiind cea de comandant al unității în perioada 15.07.1997 – 13.03.2005.

Cel căruia urmează să i se facă toate obiceiurile creștinești s-a născut la data de 16.03.1953 în Câmpulung Muscel, județul Argeș.

A fost un profesionist desăvârșit, un militar responsabil, exigent și corect, principial, echilibrat și devotat instituției. S-a preocupat permanent de subordonați, pe care i-a ajutat și îndrumat în diferite situații.

 Întregul colectiv al inspectoratului transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate în această zi tristă, în care pierdem unul dintre cei mai buni camarazi.

 Dumnezeu să-l odihnească în pace !

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Au fost găsiți morți în casă! Se pare că cei doi soți s-au sinucis!

Articolul Urmator

Iubește_Robotește! Iubește_Românește! Idee inedită a elevilor echipelor târgoviștene de robotică! De Dragobetele împart bilețele cu citate despre iubire!

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele