Noapte
Zi
28 February 2022
1 min read

Cu sprijinul Asociației COMMUNIO, echipele de robotică târgoviștene pot participa la competiția BRD FIRST TECH CHALLENGE ROMANIA.

Pr. Ionuț Ghibanu și Asiciația COMMUNIO au sprijinit echipele “Phantom Robotics” și “UnderConstruction” de la Colegiul Național “Constantin Carabella” din Târgoviște cu suma de 1.500 lei, suma care le mai era necesară pentru a participa la competiţia BRD FIRST TECH CHALLENGE ROMANIA.

Elevii care fac parte din echipele de robotică vor concura în faza regională a competiției și deoarece nu mai aveau fonduri, au apelat la președintele Asociației Centrul Socio-Cultural COMMUNIO, pr. dr. Ionuț Ghibanu, pentru a-i sprijini cu suma de 1.500 lei pentru achiziționarea a 12 bucăți de policarbonat solid transparent, pentru a putea finaliza gardul terenului pe care copiii vor concura anul acesta.

IMG-20220228-WA0017

Momentan elevii au pus provizoriu bucăți din plasticul rămas de la vizierele pe care aceștia le-au confecționat acum doi ani pentru cadrele medicale.

Le urăm mult succes elevilor din echipa târgovișteană de robotică și-i asigurăm de sprijinul nostru constant!”, transmite Asiciația Centrul Socio-Cultural Comunio.

IMG-20220224-WA0002

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Tabăra instalată de pompierii dâmbovițeni în zona Rădăuți poate oferi cazare și hrană pentru 201 persoane

Articolul Urmator

O vacă a fost salvată de pompierii morenari după ce a rămas captivă în mâlul pârâului Neagra

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele