Noapte
Zi
18 February 2022
1 min read

Dep. PSD Carmen Holban:”Mediul de afaceri dâmbovițean are nevoie de tot sprijinul pe care parlamentarii acestui județ îl pot oferi!”

În cursul zilei de ieri, la inițiativa președintelui Camerei de Comerț Dâmbovița, Valentin Calcan, a avut loc o întâlnire cu parlamentarii dâmbovițeni în cadrul căreia, principala temă de discuție, a fost legată de dezvoltarea mediului de afaceri care atrage, la rândul său, dezvoltarea economică a județului.
Mediul de afaceri dâmbovițean are nevoie de tot sprijinul pe care parlamentarii acestui județ îl pot oferi! Acesta este și motivul pentru care, ieri, am participat la întâlnirea organizată de președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan.”, transmite deputatul social democrat Carmen Holban.

WhatsApp Image 2022-02-18 at 15.28.24

De asemenea, aceasta precizează faptul că toți parlamentarii dâmbovițeni trebuie să pună umărul, “să facă front comun”, pentru a găsi cele mai bune soluții pentru o cât mai bună dezvoltare a județului Dâmbovița.
” Alături de colegii deputați și senatori prezenți, am stabilit că dezvoltarea și susținerea antreprenoriatului local trebuie să fie un efort comun, care să vină în întâmpinarea următoarelor teme și propuneri făcute de conducerea CCIA Dâmbovița:
– Susținerea implementării strategiei de dezvoltare a județului Dâmbovița;
– Modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere;
– Organizarea de misiuni externe de afaceri și de forumuri economice cu participare națională și internațională;
– O mai bună și intensă promovarea a turismului și a culturii dâmbovițene.
Dâmbovița are nevoie de reprezentare unitară la nivel parlamentar, iar eu mi-am reafirmat sprijinul pentru susținerea mediului de afaceri dâmbovițean.”, adaugă deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Parfumuri cu denumirile unor mărci de renume, confiscate de jandarmii dâmbovițeni

Articolul Urmator

Primarii dâmbovițeni, prezenți la o dezbatere pe tema accesării de fonduri europene

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele