Noapte
Zi
18 February 2022
1 min read

Parfumuri cu denumirile unor mărci de renume, confiscate de jandarmii dâmbovițeni

Jandarmii dâmbovițeni, în timp ce acţionau pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, au depistat astăzi, 18 februarie a.c., două persoane care abordau cetățenii pentru a le oferi spre vânzare produse contrafăcute înapropierea unui complex comercial din municipiul Târgoviște. În urma verificărilor efectuate asupra tinerilor în vârstă de 29, respectiv 30 de ani au fost găsite mai multe parfumuri cu numele unor mărci consacrate. Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării, iar celor încauză li s-au întocmit actele de sesizare pentru “punerea în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”.Pentru un plus de siguranţă, recomandăm cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse produse şi să nu încurajeze astfel de fapte.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

DÂMBOVIȚA: Patru centre de vaccinare au fost transformate în centre hibrid vaccinare-testare

Articolul Urmator

Dep. PSD Carmen Holban:”Mediul de afaceri dâmbovițean are nevoie de tot sprijinul pe care parlamentarii acestui județ îl pot oferi!”

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele