Noapte
Zi
15 February 2022
1 min read

Reabilitarea podului de la Cojasca se apropie de finalizare

” Au trecut 88 de ani de la darea în folosință a podului de la Cojasca, iar din 1934 până acum au fost realizate doar lucrări de reparații.
Astăzi, lucrările la acest pod, care are lungimea de 25 m și deschiderea de 11 m, au ajuns în faza de montare a celor 16 grinzi din beton armat. Valoarea construcției se ridică la 3.000.000 de lei (TVA inclus). Dacă vremea ne permite, în cel mult 30 de zile podul va fi redat circulației.”, transmite Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean.

Obiectivul de investiții face parte din Lotul IV de lucrări – DJ 711 Cojasca – Bujoreanca şi DJ 101B Lucianca – Niculeşti – limită Judeţ Ilfov, în lungime de 13,642 km. Acest sector de drum face parte din proiectul de dezvoltare a infrastructurii rutiere dâmbovițene prin modernizarea DJ720B, DJ711 și DJ101B pe traseul limită județ Prahova – Moreni – Gura Ocniței – Răzvad – Ulmi – Târgoviște – Comișani – Bucșani – Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca – Cornești – Butimanu – Niculești – limită județ Ilfov.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

De Ziua Lecturii, prefectul Claudia Gilia le-a citit poveșți și le-a dăruit cărți elevilor școlii gimnaziale Lazuri

Articolul Urmator

Dep. PSD Carmen Holban, discuții constructive cu reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele