Noapte
Zi
1 February 2022
2 mins read

TÂRGOVIȘTE: Noua autogară prinde contur

Prima autogară construită după anul 1989 din municipiul Târgoviște prinde contur. Vremea favorabilă a ținut cu administrația publică locală, lucrările fiind în plină desfășurare.
Astfel, în locația de lângă Complexul Turistic de Natație se va construi un depou, dar și o stație de capăt dotată cu tot ceea ce este necesar. Investiția se realizează cu bani europeni și este parte componentă proiectului de modernizare a transportului public în comun.

“Este vorba despre un proiect finanțat pe fonduri europene, un proiect care vizează construcția unui depou pentru toate cele 40 de autobuze pe care administrația locală târgovișteană le are astăzi în proprietatea municipiului Târgoviște. Este vorba despre o componentă a programului de modernizare a transportului public în comun din Târgoviște. Se construiește un depou, de asemenea, se construiește una dintre cele trei stații de capăt, care le presupune investiția în discuție. Este vorba despre o stație de capăt cu toate facilitățile necesare, câteva zeci de locuri de parcare, cu o sală de așteptare, cu tot ceea ce este necesar pentru a putea discuta despre o autogară cu adevărat europeană. Se construiesc trei stații de capăt, una se construiește lângă depou, chiar lângă viitorul sediu al operatorului de transport municipal. De asemenea, una se construiește pe bulevardul Unirii, acolo unde funcționează operatorul, iar una se construiește pe Șoseaua Găești, undeva la marginea orașului, astfel încât să putem să creăm facilități de preluare a fluxului de călători în prim sistem de transport public local din Târgoviște, dar aceasta este numai o primă parte a ceea ce înseamnă modernizarea transportului public, pentru că vrem ca pe programele de finanțare europene, care sunt acum în pregătire, să extindem acest tip de transport public și în zonele peri-urbane și de asemenea să mai construim niște facilități de transport, inclusiv asemenea stații de capăt în mai multe puncte de la periferia municipiului Târgoviște.
De altfel, proiectul conține în afara construcțiilor de care am discutat, al celor trei stații de capăt, al depoului, mai presupune și reabilitarea pasajului de lângă PAVCOM, de asemenea, lucrările care au debutat și pe Bulevardul Regele Carol, lucrări care vor fi efectuate pe strada Locotenent Stancu Ion sau pe Bulevardul Mircea cel Bătrân, în cadrul celui mai mare proiect accesat de către administrația locală târgovișteană. Până la finalul acestui an vom avea un rezultat care va însemna schimbarea radicală a sistemului de transport public local din municipiul Târgoviște.” precizează edilul Cristian Stan.

final

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

S-a împlinit un an de când Ionela Sandu a preluat conducerea DGASPC Dâmbovița

Articolul Urmator

Locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele