Noapte
Zi
14 March 2022
1 min read

Camera de Comerț Dâmbovița organizează seminar de informare privind programul STAR-UP NATION 2022

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat în data de 25 februarie 2022, proiectul procedurii de implementare a Programului pentru stimularea înființării întreprinderilor mici și mijlocii „Start-up Nation – ROMÂNIA”, precum și criteriile privind evaluarea online a planului de afaceri Start-up Nation. Beneficiarii acestui program sunt societățile – microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii care sunt înființate de către persoane fizice după data de 1 ianuarie 2020, inclusiv.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița organizează un seminar de informare privind programul START-UP NATION 2022, ajutor de stat, finanțări nerambursabile de maxim 100.000 lei sau de maxim 200.000 lei.
Detalii eveniment:
-Data desfășurării: 23 martie 2022
– Ora desfășurării: 15:00
– Locul desfășurării: Platforma ZOOM
Participarea este gratuită
Având convingerea că acest seminar va fi de real interes pentru compania Dvs., vă adresăm invitația de a vă înscrie până cel târziu în data de 21 martie 2022, prin transmiterea unui e-mail la adresa alexandra.pirlea@cciadb.ro – transmite Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Alegi să te autorecenzezi? Primești o zi liberă de la muncă

Articolul Urmator

Senatorul Titus Corlățean participă la lucrările Sesiunii extraordinare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei și la reuniunile Comisiei APCE pentru afaceri

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele