Noapte
Zi
14 March 2022
1 min read

Consiliul Județean Dâmbovița, sprijin necondiționat pentru refugiații din Ucraina ajunși în județ

Fie că sunt doar în trecere prin țara noastră, fie că România va fi noua lor casă, povestea refugiaților din Ucraina este una dureroasă.

Astăzi, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a mers în vizită la cei 100 de cetățeni ucrainieni care sunt cazați într-o pensiune din județ. Au vrut să le dovedească încă o dată că poporul român este unul primitor, gată să ajute în orice situație și să-i asigure de faptul că aici vor primi ttot sprijinul de care au nevoie.

IMG-20220314-WA0012

“Astăzi, însoțit de colegi din Consiliul Județean Dâmbovița și de prefectul județului, Claudia Gilia, i-am vizitat pe cei 100 de refugiați ucraineni cazați la o pensiune într-o comună dâmbovițeană.

Împreună cu reprezentanți ai Crucii Roșii Dâmbovița am dus diverse lucruri necesare mamelor și copiilor ajunși în județul nostru, multe dintre ele donate de dâmbovițenii care au simțit că acești oameni au nevoie de sprijinul nostru.

IMG-20220314-WA0013

Ne propunem ca, alături de toate autoritățile locale și instituțiile statului, să-i ajutăm pe cei care au fugit din țara lor din cauza războiului.”, transmite Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Senatorul Titus Corlățean participă la lucrările Sesiunii extraordinare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei și la reuniunile Comisiei APCE pentru afaceri

Articolul Urmator

Prefect Claudia Gilia: “Copiii refugiați din Ucraina merită un prezent mai bun!”

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele