Noapte
Zi
23 March 2022
1 min read

Dep.Carmen Holban: “PSD a declarat agricultura românească prioritate naţională”

“România nu este deloc în pericol de a intra într-o criză alimentară
PSD a declarat agricultura românească prioritate naţională, în contextul problemelor apărute în urma războiului din Ucraina.
În acest context, atât preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, cât şi ministrul PSD al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Chesnoiu, au dat asigurări ferme conform cărora Guvernul României are cele mai bune soluţii pentru a preîntâmpina o criză alimentară la nivelul ţării.
În acest moment, România are capacitatea de a susţine o populaţie de până la 40 – 50 de milioane de persoane, mult peste actuala populaţie a ţării, din punct de vedere agricol şi agroalimentar, fapt ce ne fereşte de apariţia unor probleme în acest sector extrem de important.
Securitatea alimentară a ţării este vitală, în situaţia în care pot apărea blocaje ale aprovizionării fermierilor cu materii prime ce proveneau din Ucraina şi Rusia. Ministrul PSD al Agriculturii va veni cu soluţiile necesare pentru ca populaţia să nu aibă de suferit, un argument extrem de serios luat în calcul în aceste zile fiind rezervele suficiente pe care le avem până la recolta din acest an agricol.
Consider că avem motive temeinice pentru ca românii să nu mai intre în panică din punctul de vedere al aprovizionării zilnice cu alimentele de bază, iar situaţia de zilele trecute cu achiziţionarea masivă a uleiului a pornit de la premise false, având în vedere că stocurile sunt sustenabile. Mai mult, dispunând de rezervele necesare, România nu are nicio problemă în acest moment de a continua şi exporturile aflate în derulare, mai ales pe zona de cereale.
În scopul evitării oricăror probleme, PSD va iniţia o serie de programe în vederea susţinerii industriei agro-alimentare, astfel încât populaţia să nu fie deloc în pericol din punctul de vedere alimentar, în urma agresiunii armate a Federaţiei Ruse din Ucraina.
Sunt sigură că responsabilii PSD din acest domeniu prioritar vor lua cele mai corecte decizii pentru a feri România de o criză alimentară. În concluzie, îndemn românii să aibă încredere în autorităţile abilitate, să dea dovadă de calm şi să nu se mai sperie la auzul unor zvonuri total nejustificate. Cu încredere în viitor!”- Declarație de presă, deputat PSD Dâmbovița, Georgeta Carmen Holban.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Campanie de plantare de arbori, demarată de primărie, în incinta Complexului Turistic de Natație

Articolul Urmator

A fost emis ordinul de începere pentru lucrările de extindere a Ambulatoriului Spitalului de Urgență Târgoviște

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele