Noapte
Zi
23 March 2022
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Campanie de plantare de arbori, demarată de primărie, în incinta Complexului Turistic de Natație

Primăria municipiului Târgoviste a demarat o campanie de plantare de arbori în incinta Complexului Turistic de Natație. Acțiunea face parte din proiectul “Plantăm fapte bune”, în cadrul căruia autoritățile locale au ca parteneri organizații neguvernamentale.

“Zilele acestea, în orașul nostru se desfășoară o amplă campanie de plantare de arbori (tei, mesteceni, etc.), campanie derulată atât exclusiv de către administrația locală, cât și în parteneriat cu organizații neguvernamentale sau societăți comerciale.
Astfel, împreună cu reprezentanți ai asociațiilor ”EcoAssist„ și ”Dezvoltarea Europeană a Comunității Locale”, dar și ai OMV PETROM, în cadrul proiectului ”Plantăm fapte bune în România”, am participat la o acțiune de plantare de mesteceni în incinta Complexului Turistic de Natație Târgoviște, o zonă care se va ”înverzi”cu 500 de asemenea arbori.”, transmite Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

f

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

L-AȚI VĂZUT! Polițiștii găeșteni îl caută pe raza comunei Ludești!

Articolul Urmator

Dep.Carmen Holban: “PSD a declarat agricultura românească prioritate naţională”

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele