Noapte
Zi
10 March 2022
1 min read

Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Dâmbovița își prelungește programul de lucru

Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Dâmbovița își prelungește programul de lucru
de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00, în perioada 10.03.2022 – 31.03.2022.
”În momentul de față, numărul solicitărilor adresate Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte nu depășește capacitatea de procesare existentă la nivelul Serviciului. Măsurile dispuse au rolul de a preveni eventualele aglomerări la ghișee, în cazul în care vom avea un număr mare de solicitanți, și de a respecta cu strictețe timpul de așteptare al solicitantului.
Astfel, începând de astăzi și până la sfârșitul lunii venim în întâmpinarea celor care doresc să-și facă pașaport în perioada următoare și prelungim cu două ore programul de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Dâmbovița.
Înțelegem îngrijorările oamenilor și, prin acțiunile noastre, încercam să le venim în ajutor și să prevenim cozile sau alte situații nedorite.
Totuși, îi îndemn pe cei care nu au nevoie urgentă de un pașaport, care nu au intenția să călătorească într-o țară care solicită la intrare un astfel de document de călătorie, să nu intre în panică și să nu facă acest efort financiar și risipă de timp doar pentru că așa fac și alții. România este o țară sigură.”- Prefect, Claudia GILIA)
Preluarea cererilor de emitere pașapoarte se face pe baza programărilor prin intermediul site-ului: e-pasapoarte.ro.
Întrucât aplicația de programare online este accesată în prezent de un număr tot mai mare de solicitanți, există posibilitatea ca timpul de răspuns să fie peste media obișnuită.
În cazul în care nu sunt identificate locuri disponibile pentru programare în perioada dorită, cetățenii se pot programa la orice serviciu public de pașapoarte din țară.
Pentru evitarea deplasării la sediul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte în vederea ridicării pașaportului simplu electronic, Prefectul județului, doamna Claudia Gilia, recomandă cetățenilor să solicite o dată cu depunerea cererii, expedierea documentului de călătorie la domiciliul sau reședința titularului.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

PSD: Președintele PNL trebuie să-i solicite ministrului Energiei să prezinte urgent actul normativ privind reglementarea prețurilor la energie și gaze naturale

Articolul Urmator

PSD Dâmbovița: Dacă nu se rediscută PNRR și nu se majorează plafonul de 9,4% din PIB pentru pensii pur și simplu nu vor mai fi bani pentru majorarea acestora în următorii 50 de ani

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele