Noapte
Zi
22 March 2022
2 mins read

TÂRGOVIȘTE: A început curătenia de primavară

Astăzi, la nivelul Târgoviștei au debutat acțiunile dedicate curățeniei de primăvară, startul fiind dat în piața Revoluției. Angajații ECO Sal, dar și beneficiarii de ajutor social vor curăța și vor igieniza spațiile verzi din toate cartierele municipiului.
“ Este vorba despre o activitate care va viza toate cartierele din municipiul Târgoviște, stradă cu stradă, cartier cu cartier, parc cu parc, spațiu verde cu spațiu verde. Toate acestea vor fi curățate de către administrația publică a municipiului Târgoviște, o activitate coordonată de Direcția de Salubritate, dar toate instituțiile subordonate Primăriei Târgoviște participă la această activitate. Este o invitație și pentru târgovișteni de la care dorim nu neapărat să intre în această activitate așa cum fac salariații administrației publice locale, dar să păstreze curățenia. Lucrul acesta este foarte foarte important. Hai să încercăm să nu mai aruncăm deșeurile la întâmplare, hai să încercăm să nu mai aruncăm resturile de țigări pe geamurile de la mașină. Am văzut și situații în care se aruncă pe geamurile de la apartament punga de gunoi. Sunt anumiți oameni, puțini la număr, dar care fac foarte mult rău, pur și simplu aruncă punga de gunoi de la geamul apartamentului. Nu cred că este normal într-o societate civilizată să se întâmple așa ceva. Această campanie este nu numai una foarte completă și foarte utilă în sensul că, după cum observați se curăță, se igienizează trotuarele, spațiile verzi , parcurile din municipiul Târgoviște, dar în același timp este și o campanie de conștientizare, pentru că este imperios necesar să avem un mediu înconjurător curat, un mediu sănătos.

Aș mai adăuga și cu privire la faptul că în această campanie sunt implicați și beneficiarii de jautor social. La nivelul muncipiului Târgoviște înregistrăm un număr de 209 beneficiari de ajutor social. Este cel mai mic număr înregistrat vreodată la nivelul municipiului Târgoviște. Încet, încet, până la Paște, eu sunt convins că vom reuși să dăm o altă imagine municipiului Târgoviște din punct de vedere al igienizării, din punct de vedere al curățeniei și revin cu invitația de a ruga toți târgoviștenii să particpe la această activitate. Nu e greu. Necesită numai puțină conștientizare, puțină grijă și puțină responsabilitate. “ a declarat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

De Ziua Mondială a Apei, studenții UVT au vizitat Stația de Epurare Târgoviște Sud

Articolul Urmator

Grădiniță nouă pentru 42 de copii, inaugurată în localitatea Fierbinți, comuna Șelaru

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele