Noapte
Zi
14 March 2022
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Pubelele pentru colectarea selectiva se pot ridica și de la sediul SUPERCOM

La nivelul județulului Dâmbovița a început procesul de colectare selectivă. În majoritatea localităților, operatorul SC SUPERCOM SA a distribuit deja, în mod gratuit, atât pubele cât și saci menajeri speciali. În total vor fi 156.227 pubele de 120 litri; 5.241 containere de 1.100 l; recipienți metalici; saci rezistenți; clopote Igloo pentru colectarea sticlei.

Procesul colectării selectivă presupune ca punctele de precolectare din mediul urban și rural, zonele de blocuri, să fie dotate cu recipienți pentru colectarea deșeurilor de plastic și metal și pentru deșeurile de hârtie. Sticla se va precolecta în recipienți de tip clopot, iar în eurocontainerele negre se vor depozita deșeurile menajere, fracția umedă.

Pentru zona de case, atât în mediul urban, cât și în cel rural, fiecare gospodărie va primi o pubelă de 120 l pentru deșeurile menajere și, lunar, 2 saci albaștri pentru hârtie și carton și 2 saci galbeni pentru plastic și metal.

În ceea ce privește municipiul Tărgoviște, există posibilitatea ca cetățenii care locuiesc la casă pot merge direct la sediul operatorului SC SUPERCOM SA, situat în Aleea Sinaia, Nr.9, comuna Aninoasa, de unde, în baza buletinului, își pot ridica singuri pubela de 120 de l pentru deșeuri municipale.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Prefect Claudia Gilia: “Copiii refugiați din Ucraina merită un prezent mai bun!”

Articolul Urmator

Jandarmii dâmbovițeni au donat sânge pentru oamenii aflați în suferință

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele