Noapte
Zi
24 March 2022
1 min read

TÂRGOVIȘTE: SUPERCOM face apel către cetățeni pentru a colecta selectiv!

SC SUPERCOM SA, operatorul care se ocupă de ridicarea gunoiului, va finaliza, la sfârsitul acestei săptămâni, dotarea platfomelor de pe raza municipiului Târgoviște. Acestea vor fi mobilate cu containere speciale pentru fiecare tip de deșeu. Acțiunea face parte din procesul colectării selective, proces care a început la nivelul fiecărei localități de pe raza județului Dâmbovița.
De asemenea, toate platformele din Târgoviște vor fi curățate și igienizate.
Colectarea selectivă înseamnă grija față de mediul înconjurător și este o acțiune la care cu toții trebuie să luăm parte, de aceea, conducerea SC SUPERCOM SA face apel către toți târgoviștenii, și nu numai, să depoziteze selectiv, pe două fracții: umedă și uscată.- în containere pentru fracția umedă, în saci pentru plastic, metal, hârtie și carton și clopote stradale pentru sticlă.

WhatsApp Image 2022-03-24 at 16.37.37

Mai mult decât atât, tot prin efortul comun al tuturor, trebuie să avem grijă de containerele amplasate în locurile publice.
SC SUPERCOM SA s-a confruntat de nenumărate ori cu situații în care obiectele ori au fost furate, ori au fost distruse.
Societatea îi roagă pe toți cei care sunt martorii unor astfel de fapte să anunțe Poliția comunitară Târgoviște sau Poliția Municipiului.
“Le reamintim tuturor faptul că distrugerea sau furtul acestora constituie infracțiune și se pedepsesc de lege.”, transmite societatea SUPERCOM.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

(VIDEO) “Loverboys” dâmbovițeni, săltați de mascați

Articolul Urmator

A fost semnat contractul pentru studiul de fezabilitate al centurii Pucioasa-Fieni

Ultimele Articole

Sâmbătă, „Noaptea Muzeelor ” în judeţul Dâmboviţa

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizează sâmbătă, 18 mai 2024, a XX-a ediţie a evenimentului cultural „Noaptea Muzeelor”. Cu acest prilej, invităm publicul iubitor de istorie și
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele