Noapte
Zi
14 April 2022
1 min read

Dâmbovițenii din mediul rural, fruntași la procesul de autorecenzare

În prima lună (14 martie – 13 aprilie 2022) a perioadei de autorecenzare si autorecenzare asistată au fost completate 104147 chestionare la nivelul județului Dâmbovița, dintre care , 27840 au fost completate în mediul urban (26,7%) și 76307 pentru mediul rural (73,3%).
Județul Dâmbovița se situează pe locul 12 , după numărul formularelor completate, în ierarhia județelor.
Situația în mediul urban se prezintă astfel: cele mai multe chestionare au fost completate în municipiul Târgoviste cu un număr de 13843 chestionare, urmat de orașul Pucioasa cu 4639 chestionare, municipiul Moreni cu 2999 chestionare, orașul Găești cu 2737 chestionare, orașul Titu cu 1656 chestionare, orașul Fieni cu 1356 chestionare și orașul Răcari cu 610 chestionare.
În mediul rural, primele cinci unități administrativ teritoriale din punct de vedere al numărului de chestionare completate sunt următoarele: Răzvad cu 2578 chestionare, Comișani cu 2404 chestionare, Hulubești cu 2325 chestionare, Voinești cu 2219 chestionare, Glodeni cu 2000 chestionare,.
Din numărul total de chestionare completate, numai 24,6% sunt chestionare completate individual, iar 75,4 % chestionare completate cu sprijinul unui recenzor ARA.
Dorim să reamintim cetățenilor că perioada de autorecenzare si autorecenzare asistata continuă până în data de 15 mai. Le mulțumim pe această cale celor care au înțeles importanța recensănântului, dând dovadă de spirit civic, prin implicare directă în completarea chestionarului on-line.
Situația zilnică a autorecenzării pe județe se poate descărca de pe site-ul recensământului la adresa https://www.recensamantromania.ro/situație-autorecenzare/.
Reamintim cetățenilor că pe site-ul Direcției Județene de Statistică la adresa: https://www.recensamantromania.ro/puncte-de-autorecenzare-asistată/ se poate consulta lista locațiilor pentru Autorecenzare Asistată .
Pentru informații detaliate privind desfășurarea RPL2021 vă rugăm să consultați https://www.recensamantromania.ro/ (site pe care se găsește PLATFORMA DE AUTORECENZARE).

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Acordarea primului ajutor, pe înțelesul copiilor

Articolul Urmator

(VIDEO) Acțiunea polițiștilor desfășurată la Bălteni s-a lăsat cu 60.000 lei amenzi aplicate și 12 tone de deșeuri feroase confiscate

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele