Noapte
Zi
14 April 2022
1 min read

(VIDEO) Acțiunea polițiștilor desfășurată la Bălteni s-a lăsat cu 60.000 lei amenzi aplicate și 12 tone de deșeuri feroase confiscate

La data de 14 aprilie 2022, 120 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, împreună cu 22 de comisari de la Gărda de Mediu și 90 de jandarmii, au organizat o acțiune în cadrul campaniei „Curațăm România”.
În urma activităților desfășurate, a fost dispusă măsura confiscării a 12 tone de deșeuri feroase, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 60.000 de lei, pentru încalcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002.

De asemenea, au fost debranșate 19 instalații de la rețeaua electrică și au fost întocmite 2 dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de executarea sau folosire de instalații clandestine, în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare a energiei electrice.
“Reamintim că obiectivul activității a constat în prevenirea poluării mediului înconjurător și sancționarea persoanelor identificate că nu respectă normele legale în vigoare, prin dezmembrarea și incendierea elementelor de caroserie ale autovehiculelor.”- transmite IPJ Dâmbovița.

Controale au fost efectuate la 12 agenți economici, care au ca obiect de activitate colectarea deșeurilor feroase/neferoase, din comuna Conțești, sat Bălteni, județul Dâmbovița.

De asemenea, activitatea a vizat identificarea persoanelor care sunt racordate ilegal la rețeaua de energie electrică, la controale participând reprezentanții unei societăți de distribuție a energiei electrice.

Activitățile desfășurate au fost derulate sub autoritatea Instituției Prefectului Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Dâmbovițenii din mediul rural, fruntași la procesul de autorecenzare

Articolul Urmator

Două incendii la Bolovani! Au ars o anexă, anvelopele unui tractor și o magazie cu rumeguș

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele