Noapte
Zi
15 April 2022
1 min read

Noutate pentru Spitalul Județean de Urgență Târgoviște- secții de chirurghie vasculară, chirurghie pediatrică și ortopedie pediatrică

Potrivit managerului unității spitalicești, începând cu luna mai, în cadrul Spitalului de Urgență Târgoviște vor funcționa trei secții medicale noi- chirurgie vasculară, unde trei medici specialiști își vor desfășura activitatea, chirurgie pediatrică și ortopedie pediatrică.

” Începând cu aproximativ 2 mai vom porni și activitatea de chirurgie vasculară, ceea ce nu a fost niciodată în județul Dâmbovița. Vom colabora cu 3 medici specialiști în chirurgie vasculară și sperăm să fie o activitate care să ajute foarte mult pacienții dâmbovițeni, pentru că majoritatea mergeau la Ploiești sau la București.
Nu în ultimul rând, pornim activitatea și cu alte două compartimente, chirurgie pediatrică și ortopedie pediatrică. În acest sens vom continua angajările cu alți specialiști… La nivelul județului Dâmbovița nu avem aceste specialități.
În prezent, la Spitalul Județean sunt aproximativ 200 de medici. Încă avem secții deficitare, ne ocupăm să rezolvăm aceste probleme, dar în același timp „pescuim” orice specialist pe care putem să-l aducem aici. Rămân în continuare deficitare medicina de urgență, radiologia, neurologia, aceasta din urmă fiind principala deficiență a Spitalului Județean”, a precizat Claudiu Dumitrescu, manager SJUT, în cadrul unei conferințe de presă.

claudiu

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Echipa Spitalului Județean de Urgență Târgoviște s-a mărit cu încă 12 medici

Articolul Urmator

Au început lucrările de extindere, reabilitare și modernizare la Unitatea de Primiri Urgențe și Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

Ultimele Articole

Sâmbătă, „Noaptea Muzeelor ” în judeţul Dâmboviţa

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizează sâmbătă, 18 mai 2024, a XX-a ediţie a evenimentului cultural „Noaptea Muzeelor”. Cu acest prilej, invităm publicul iubitor de istorie și
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele