Noapte
Zi
27 May 2022
1 min read

Ionel Petre revine în viața politică!

Ionel Petre, cel care până în toamna anului 2020 a condus destinele ALDE Dâmbovița, a decis să se întoarcă în viața politică. De această dată a acceptat funcția de Secretar General al Partidului Republican din România.
“Dragi prieteni,
Revin în viața politică deoarece nu pot sta impasibil la nedreptățile la care sunt supuși românii, indiferent de apartenența etnică sau religioasă, de simpatiile politice sau de preferințele sportive. Revin în politică având credința că valorile naționale, că libertățile câștigate la Revoluție, că tradițiile românești si credinta stramoseasca nu trebuie lăsate a fi călcate în picioare de nimeni.
Nu mă feresc de muncă, nu fug de responsabilități și am obligația morală să întorc comunitătii o parte din mine.
Am ales să îmi asum funcția de Secretar General al Partidului Republican din România și voi face tot ce îmi stă in putință să ajut la crearea unei echipe de români adevărați care să își pună la dispoziție experiența politică sau profesională acumulată, tinerețea și entuziasmul în slujba celorlați.
Le mulțumesc tuturor celor care au ales, deja, să fie alături de mine, le mulțumesc și celor care vor veni să-i sustinem pe români și valorile noastre nationale, dar le mulțumesc și celor care mă vor contesta sau corecta deoarece astfel voi ști că trebuie să fac mai mult și mai bine pentru susținerea intereselor românilor. Vă asigur de o deschidere adevărată față de tot ce este autentic, valoros, românesc!”, transmite Ionel Petre.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Obiectivele turistice din judeţul Dâmboviţa, promovate la Târgul European al Castelelor, ediția a VII-a

Articolul Urmator

(VIDEO) Au fost reținuți cei care au tâlhărit o bătrână de 73 de ani

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele