Breaking News

Ionel Petre revine în viața politică!

Mai 27, 2022

Ionel Petre, cel care până în toamna anului 2020 a condus destinele ALDE Dâmbovița, a decis să se întoarcă în viața politică. De această dată a acceptat funcția de Secretar General al Partidului Republican din România.
“Dragi prieteni,
Revin în viața politică deoarece nu pot sta impasibil la nedreptățile la care sunt supuși românii, indiferent de apartenența etnică sau religioasă, de simpatiile politice sau de preferințele sportive. Revin în politică având credința că valorile naționale, că libertățile câștigate la Revoluție, că tradițiile românești si credinta stramoseasca nu trebuie lăsate a fi călcate în picioare de nimeni.
Nu mă feresc de muncă, nu fug de responsabilități și am obligația morală să întorc comunitătii o parte din mine.
Am ales să îmi asum funcția de Secretar General al Partidului Republican din România și voi face tot ce îmi stă in putință să ajut la crearea unei echipe de români adevărați care să își pună la dispoziție experiența politică sau profesională acumulată, tinerețea și entuziasmul în slujba celorlați.
Le mulțumesc tuturor celor care au ales, deja, să fie alături de mine, le mulțumesc și celor care vor veni să-i sustinem pe români și valorile noastre nationale, dar le mulțumesc și celor care mă vor contesta sau corecta deoarece astfel voi ști că trebuie să fac mai mult și mai bine pentru susținerea intereselor românilor. Vă asigur de o deschidere adevărată față de tot ce este autentic, valoros, românesc!”, transmite Ionel Petre.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: