Breaking News

(VIDEO) Au fost reținuți cei care au tâlhărit o bătrână de 73 de ani

Mai 27, 2022

La data de 24 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 73 de ani, din Produlești, ar fi fost victima infracțiunii de tâlhărie.
În urma activităților de cercetare penală desfășurate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv doi bărbați, în vârstă de 17 și 30 de ani, aceștia fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.
La data de 26 mai a.c., pentru administrarea probatoriului în cauză, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sprijiniți de luptători de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, au efectuat o percheziție domiciliară în localitatea Costeștii din Vale.
De asemenea, polițiștii au pus în aplicare două mandate de aducere.

Astfel, față de cei doi bănuiți a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 27 mai, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: