Noapte
Zi
17 May 2022
1 min read

Moment festiv la sediul Jandarmeriei Dâmbovița!

Depunerea Jurământului Militar, la început de carieră, a fost principalul subiect al unei festivităţi ce a avut loc astăzi, 17 mai a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa.
Un nou subofițer s-a alăturat astfel colectivului, urmând să își desfășoare activitatea în domeniul pazei și protecției instituționale.
Ceremonia a debutat cu intonarea Imnului Naţional al României, după care a urmat momentul depunerii Jurământului Militar de către sergent-major Ghiță Sabina, subofiţer la o structură operativă din cadrul unității.
Aceasta a fost urmată de rostirea rugăciunii de sacralizare a jurământului, de către preotul militar Fluture Mihai din cadrul Garnizoanei Târgoviște.
La finalul activității, colonel Matei Mihai, prim-adjunctul inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa a urat colegei noastre „bun venit, putere de muncă şi succes în cariera militară”.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Sen. Titus Corlățean, prezent la dezbaterile reuniunii plenare a Comisiei pentru afaceri politice și democrație a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei! Unul dintre amendamentele propuse: accelerarea procesului de extindere a Uniunii Europene

Articolul Urmator

Vrei să te angajezi? Nu uita de Bursa Locurilor de Muncă, organizată pe 20 mai la Clubul Studenților din Târgoviște

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele