Breaking News

Transportul în comun ar putea trece și prin interiorul Parcului Industrial Moreni

Mai 13, 2022

Încă de la începutul mandatului de director general al Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru, a încercat să găsească soluții pentru a veni în sprijinul agenților economici, dar și al angajaților. În acest moment, în parc funcționează 52 de societăți și peste 1000 de lucrători. Pentru aceștia din urmă, pentru că majoritatea provin din localități limitrofe și fac naveta pentru a ajunge la locul de muncă, echipa de conducere a Parcului Industrial Moreni, cu sprijin din partea Consiliului Județean Dâmbovița, dorește să facă în așa fel încât mijloacele de transport în comun care deservesc zona să treacă și prin interiorul parcului.
“Un aspect pe care vreau să-l discut cu Consiliul Județean Dâmbovița ar fi cel legat de transportul în comun, să găsim o soluție pentru a veni în sprijinului angajaților care nu locuiesc în Moreni, care vin la serviciu din alte zone și pentru care transportul reprezintă o problemă. Societățile mari din interiorul parcului oferă transport pentru angajați, însă celelalte, 26 la număr, nu.
Adică vreau să găsim soluția prin care sistemul de transport în comun să treacă și prin Parcul Industrial, astfel să venim în sprijinul celor care fac naveta de mai departe.”, precizează directorul Gabriel Purcaru.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: