Breaking News

Echipa de robotică Under Construction, locul I la Olimpiada de Inovare și Creativitate Digitală “Infoeducație”! Urmează etapa națională

Mai 13, 2022

După performanța pe care echipele Under Construction și Phantom Robotics au avut-o la etapa națională a competiției BRD FIRST Tech Challenge România, terminând pe locul 6, respectiv 29 în calificări și făcând mândru județul Dâmbovița, aceștia au participat la Olimpiada de Inovare și Creativitate Digitală – Infoeducație, etapa județeană, ediția a XIX-a, secțiunea “Programare roboți” cu lucrarea cu “Robot Java”, echipa Under Construction obținând locul I și calificându-se la etapa națională a olimpiadei.
“Acesta prezintă aducerea la viață a robotului, lucrarea constând în explicarea structurii codului într-un mod accesibil pentru orice receptor, explicând, pas cu pas, de la bază, cum funcționează părți componente ale robotului. În procesul de programare a fost prioritizată eficiența, utilizând automatizarea pentru a oferi cât mai mult control asupra mecanismelor și face mai ușoară folosirea robotului.”, explică elevii.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: