Noapte
Zi
9 May 2022
1 min read

(VIDEO) 1000 de elevi în Flash Mob, de Ziua Europei, la Târgoviște!

O mie de elevi din mai multe unități de învățământ târgoviștene au participat astăzi, 9 mai, în Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște, la flashmob-ul organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură.
Evenimentul a debutat cu intonarea Imnului Europei, interpretat de Corul Colegiului Național Constantin Cantacuzino – „Cantangeli” și Corul Colegiului Național Ienăchiță Văcărescu – „Cantiamo”.
Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, alături de vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie și secretarul general al județului, Dănuț Nicolae Popa Stănescu, s-a alăturat bucuriei tinerilor care au însuflețit centrul municipiului Târgoviște într-o manifestare artistică dedicată importantului eveniment european. Organizați în grupuri prefigurând literele care alcătuiesc numele continentului nostru, EUROPA, tinerii au sărbătorit conceptul de pace și unitate, valori ale edificiului paneuropean.

„Am gândit acest proiect, organizat prin intermediul Centrului Județean de Cultură, ca pe o modalitate de a ne apropia unii de ceilalți, de a ne arăta recunoștința față de eforturile pe care înaintașii noștri le-au făcut, cu atât mai mult cu cât astăzi sărbătorim și Ziua Independenței de Stat a României, pentru ca noi să ne bucurăm de apartenența la spațiul european. Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la reușita acestui eveniment și care, cu entuziasmul și energia lor, au însuflețit centrul municipiului Târgoviște și și-au prins mâinile într-o horă a bucuriei.”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, CorneliubȘtefan.
Evenimentul s-a derulat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

ANAF a publicat lista bunurilor cu risc fiscal ridicat

Articolul Urmator

9 Mai – triplă sărbătoare pentru români! Autoritățile județe și locale, prezente la ceremonialul organizat la Monumentul Eroilor, Cazarma 331

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele