Noapte
Zi
14 June 2022
1 min read

51 de tineri pompieri dâmbovițeni au depus jurământul de credință

Prefectul Județului Dâmbovița, Claudia Gilia a participat astăzi, alături de subprefecții Ioan Corneliu Sălișteanu și Adrian Chițescu, la Ceremonialul militar și religios prilejuit de depunerea Jurământului Militar de către soldații profesioniști.
În cadrul evenimentului, care a avut loc la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Basarab I”, Prefectul le-a transmis un mesaj celor care au ales să poarte uniforma militară:
”Curajul este cuvântul care vă caracterizează! Și astăzi, aici, curajul face echipă cu devotamentul, implicarea și responsabilitatea.
„La vârsta de 19, 20 sau 24 de ani este în firea omenească ca tinerii să încerce cât mai multe limite. Cei 51 de tineri care depun astăzi jurământul au demonstrat că pot face față oricăror provocări, având credința că ajutorul oferit celor slabi sau aflați în primejdie li se va întoarce înzecit.


Veți avea de stins multe incendii, de salvat multe vieți și bunuri, veți fi în prima linie de fiecare dată când vor fi inundații sau viscol, accidente sau evenimente cu o participare numeroasă.
Va trebui să fiți capabili să luați decizii în fracțiuni de secundă, iar de acea decizie, de multe ori, vor depinde viețile oamenilor.
Ați ales această misiune pentru o viață. Iar uniforma pe care o veți purta va fi stilul dumneavoastră de viață.
Veți face sacrificii enorme. Pentru aceasta vă mulțumesc încă de pe acum și vă asigur de întregul nostru sprijin. Mult succes în meseria aleasă!”

WhatsApp Image 2022-06-14 at 13.20.02 (3)

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Vernisaj de pictură și lansare de carte în prezenta ministrului Culturii, Lucian Romașcanu, în cadrul Babel Fest 2022

Articolul Urmator

COD PORTOCALIU de ploi pentru zona de nord a județului Dâmbovița

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele