Noapte
Zi
13 June 2022
1 min read

Vernisaj de pictură și lansare de carte în prezenta ministrului Culturii, Lucian Romașcanu, în cadrul Babel Fest 2022

În această seară, foaierul teatrului Tony Bulandra a fost gazda vernisajului de pictură al artistei Carmen Olteanu, dar și pentru lansarea noului roman al lui Alexander Hausvater, invitați speciali ai celor două evenimente fiind ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, dar și conducerea administrației locale și județene, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și a prefectului județului Dâmbovița, Claudia Gilia.

Cuvântul de început i-a aparținut managerului teatrului Tony Bulandra, MC Ranin, care a ținut să sublinieze și să aprecieze sprijinul primit din partea autorităților în organizarea unui asemenea festival grandios cum este Babel.

ranin

La rândul său, Lucian Romașcanu, ministrul Culturii, a apreciat eforturile care se fac pentru ca Babel să-și păstreze tradiția. “Ceea ce facem noi este, de fapt, ceeea ne definește. Dacă acționăm în acest fel nu avem cum să greșim”, a precizat demnitarul.

La rândul său, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a ținut să felicite, atât conducerea teatrului Tony Bulandra, cât si actorii și participanții, pentru modul în care reușesc să pună Târgoviștea pe harta culturii mondiale.

“Mă bucur că sunt aici, mă bucur că am putut să particip, cu o pată de culoare, în cadrul Festivalului Babel. Vă mulțumesc tuturor, mă onorează prezența dumneavoastră, a tuturor. Sper ca prin lucrările mele să vă pot atinge sufletul”, a transmis pictorița Carmen Olteanu.

Seara a continuat cu lansarea romanului “O seară la Rialto”, de Alexander Hausvater.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Miercuri, 15 iunie, Avocatul Poporului ține audiențe la sediul Consiliului Județean Dâmbovița

Articolul Urmator

51 de tineri pompieri dâmbovițeni au depus jurământul de credință

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele