Noapte
Zi
2 June 2022
1 min read

Cursuri gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă organizate de AJOFM Dâmbovița

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmbovița anunță deschiderea a 12 cursuri de calificare în luna iunie 2022, după cum urmează:
– bucătar, operator mașini unelte comandă numerică, lucrător în comerț, confecționer tâmplărie din aluminiu și mase plastice, competențe digitale, frizer, inspector în domeniul sănătății și securității în muncă, stilist protezist, ospătar, operator introducerere validare date și coafor.
Documentele necesare pentru înscriere sunt:
– carte identitate;
– certificat naștere;
– certificat căsătorie (dacă este cazul);
– adeverință medicală.
În primele 5 luni ale anului, AJOFM Dâmbovița a organizat 25 de programe de formare profesională, unde au fost cuprinse 310 persoane.
Informații suplimentare în vederea înscrierii la curs, se pot obține accesând site-ul www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea Formulare persoane fizice / Programe de formare profesională pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.
Compartimentele de formare profesională, de mediere a muncii și consiliere privind cariera din cadrul AJOFM Dâmbovița, oferă informații atât on-line la adresa de e-mail: ajofm.db@anofm.gov.ro,dar și la telefon – 0245/620635 sau 0732100376 – d-l Sorin Bădoiu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Mesajul IPS Nifon cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului 

Articolul Urmator

Ziua Eroilor, comemorată la Târgoviște

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele