Noapte
Zi
17 June 2022
1 min read

Dep.Carmen Holban: “OFSD și-a asumat implicarea în toate aspectele vieții politico-administrative”

În cursul zilei de ieri, la Palatul Parlamentului, a avut loc ședința Comitetului Executiv al Organizației Femeilor Social-Democrate din România. Principalele teme de discuție s-au axat pe identificare unor soluții rapide, proiecte economice și sociale pentru ușurarea traiului românilor.

La eveniment a participat și președintele PSD, Marcel Ciolacu.

IMG-20220617-WA0005

“Întâlnirea, deosebit de importantă pentru următoarele proiecte ale femeilor social-democrate, s-a bucurat de prezența președintelui PSD Marcel Ciolacu, a secretarului general al PSD, Paul Stănescu, și a prim-vicepreședintelui PSD, Gabriela Firea.

IMG-20220617-WA0006

Discuțiile conduse de președintele OFSD, Doina Federovici, s-au axat pe identificarea și implementarea de soluții care să ușureze, în cel mai scurt timp, traiul românilor, mai ales acum în contextul crizei economice generate de conflictul din Ucraina, dar și de prețul ridicat la energie și carburant.

Tocmai de aceea, proiectele ministrului Gabriela Firea, inițiative care vin în ajutorul familiei și al tinerilor și care promovează egalitatea de șanse, beneficiază de întregul suport al Organizației Femeilor Social-Democrate din România.

De asemenea, s-a discutat și despre nevoia creșterii numărului de femei în funcțiile de decizie, atât cele politice, cât și administrative.

 OFSD și-a asumat implicarea în toate aspectele vieții politico-administrative, rolul nostru urmând să fie definitoriu în toate proiectele viitoare, sociale și economice.”, transmite deputatul Carmen Holban, președinte OFSD Târgoviște.

IMG-20220617-WA0007

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Sen. Titus Corlățean, prezent la reuniunea Grupului Statelor Contra Corupției- GRECO

Articolul Urmator

ITM Dâmbovița, acțiuni de conștientizare şi control pentru asigurarea protecţiei lucrătorilor împotriva riscurilor legate de expunerea la agenţi cancerigeni sau mutageni la locul de muncă

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele