Noapte
Zi
17 June 2022
1 min read

Sen. Titus Corlățean, prezent la reuniunea Grupului Statelor Contra Corupției- GRECO

În următoarea perioadă, social democratul Titus Corlățran, președinte al Comisiei pentru Politică Externă a Senatului României, participă, în calitate de membru în Comisia Juridică a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, la reuniunea Grupului Statelor Contra Corupției- GRECO-, care se desfășoară la Strasbourg.

Deocamdată, dezbaterile sunt confidențiale, precizează demnitarul român, însă, în cadrul evenimentului, acesta a avut și o intervenție pe care o va face publică la momentul oportun.

“În aceste zile particip la Strasbourg la reuniunea Grupului Statelor Contra Corupției -GRECO. Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei/ Comisia juridică, al cărei membru sunt, m-a onorat cu acest mandat european. Este interesant să pot participa la evaluările făcute de acest prestigios grup european de experți asupra statelor membre ale Consiliului Europei în materie de combatere a corupției. Am avut o intervenție de fond în reuniune. Pentru că dezbaterile și recomandările formulate la adresa statelor monitorizare, respectiv evaluările privind gradul lor de implementare etc. sunt confidențiale la acest stadiu, mă voi limita la a spune, comparativ cu situația din România, că descopăr standarde instituționale și legislative ori practici naționale la alții care sunt, nu o dată, sub cele din țară noastră sau, mai pe șleau spuse, mai deficitare. Doar că ai noștri au avut prostul obicei de a transfera bătălia politică din interior spre exterior, cu proiectarea unei imagini cât mai proaste posibil. Doar…doar.. moare capra celuilalt. Asta nu înseamnă deloc că nu mai sunt multe de făcut în țara noastră în materie. Dimpotrivă. Numai să nu credem că suntem singuri pe lume..

P.S. Și pentru ca unora din țară sau vecini mai pe la Vest să le cadă…bine din nou, am salutat simbolistica Trianon, prezentă și la Strasbourg.”, transmite senatorul Titus Corlățean.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Hotel Ceres Pucioasa, anunț privind lucrări de modernizare camere, băi și holuri! VEZI AICI MAI MULTE DETALII!

Articolul Urmator

Dep.Carmen Holban: “OFSD și-a asumat implicarea în toate aspectele vieții politico-administrative”

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele