Noapte
Zi
9 June 2022
1 min read

SC LDP Dâmbovița, lucrări de întreținerea a drumurilor județene

SC Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița, societate aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița, este prezentă pe tronsoanele de drumuri județene pentru efectuarea de lucrări și servicii privind întreținerea și repararea porțiunilor cu probleme.

În aceste zile, drumarii s-au aflat pe DJ722, sector Cazaci, acolo unde au prestart activități de reparații și îmbracaminte asflatică.

poza 1

De asemenea, muncitorii au pus în siguranță porțiuni din DJ702, Sector Cândești Deal-Cândești Vale, dar au fost prezenți și pe DJ710, Sector Măgura- Bezdead, pentru lucrări de punere în siguranță a mai multor zone unde infrastructura rutieră a fost afectată.

poza 2

poza 3

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

CJD a semnat contractele de asociere pentru construirea centurilor ocolitoare ale municipiului Moreni și orașului Găești

Articolul Urmator

TREI MUZEE ALE COMPLEXULUI NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” DIN TÂRGOVIȘTE SUNT PROMOVATE PE PLATFORMA http://www.muzeedelasat.ro/

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele