Noapte
Zi
10 June 2022
1 min read

„Vacanţă la bibliotecă”, între 4-29 iulie

În perioada 4-29 iulie a.c., intervalul orar 11:00-13:00, la Filiala pentru Copii a Bibliotecii Judeţene Dâmboviţa se va desfăşura ediţia a XIV-a a programului „Vacanţă la bibliotecă”.
Activităţile sunt destinate elevilor de clasele I-VI, iar înscrierile se fac la sediul Filialei pentru Copii, str. Locotenent Major Dragomirescu Liviu, Cartier „Matei Basarab” (în vecinătatea Bazinului Sportiv de Înot).
Telefon – 0736652306
Grupa 1 4-8 iulie
Grupa 2 11-15 iulie
Grupa 3 18-22 iulie
Grupa 4 25-29 iulie

Activităţile sunt structurate după cum urmează:
Luni
– Să ne cunoaştem prin joc. Participanţii vor face cunoştinţă prin jocuri interactive, fiind încurajate abilităţile de comunicare şi socializare.

Marţi
– Mici şi creativi. Ateliere hand-made
Miercuri
– Copii, dar responsabili! Activități de prevenire și informare realizate în colaborare cu Compartimentul de Analiză și prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Dâmbovița.

Joi
– Treasure hunt. Descoperim comorile ascunse în bibliotecă.

Vineri
– Party la bibliotecă. Premierea participanţilor, însoţită de prezentarea individuală a unui moment artistic la libera alegere.
Important!
– Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, fiecare grupă fiind compusă din maxim 20 de participanţi
– Accesul la Programul Vacanţă la Bibliotecă se face pe baza permisului de utilizator al unuia dintre părinţi/bunici/ tutori.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TREI MUZEE ALE COMPLEXULUI NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” DIN TÂRGOVIȘTE SUNT PROMOVATE PE PLATFORMA http://www.muzeedelasat.ro/

Articolul Urmator

(VIDEO) Prefectul Claudia Gilia a prezentat măsurile de ordine publică care vor fi implementate în perioada următoare

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus