Noapte
Zi
5 September 2022
1 min read

Festivitate de deschidere a noului an școlar la Seminarul Teologic din Târgoviște

Elevii Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Ioan Gură de Aur” din Târgoviște, însoțiți de părinții lor, alături de preoții profesori, celelalte cadre didactice și ostenitori ai școlii au luat parte, luni, 5 septembrie 2022, la festivitatea de deschidere a noului an școlar.
Ceremonia a fost inaugurată de intonarea imnului național și de oficierea unei slujbe de Te Deum, după care, Pr. dr. Ionuț Ghibanu, Vicar eparhial, a dat citire mesajului de binecuvântare al Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, în cadrul căruia fost evidențiat faptul că ”învăţământul teologic are un rol deosebit pentru misiunea pastorală a Ortodoxiei românești, deoarece, el formează, nu doar viitori slujitori ai Bisericii noastre, fie clerici, ori profesori de Religie, dar şi buni profesionişti, în orice alt domeniu de activitate, trăitori credibili ai valorilor Evangheliei Mântuitorului Iisus Hristos”.
Pc. Pr. prof. dr. Marin Bugiulescu, directorul Seminarului, a transmis mulțumiri Înaltpreasfinției Sale pentru sprijinul constant și susținut pe care-l acordă școlii, cu generozitate. De asemenea, a încurajat elevii să înceapă cu bucurie și cu entuziasm noul an școlar, asigurându-i de bunele condiții oferite de școală în acest sens.
Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște oferă, de trei decenii, șansa unei educații de calitate tuturor celor care au studiat aici și se numără printre primele instituții de învățământ care au obținut rezultate deosebite la examenele de Evaluare Națională și de Bacalaureat din fiecare an.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

A fost inaugurată o nouă grădiniță, la Văcărești

Articolul Urmator

Apel de participare la Bienala Națională de Artă „Gheorghe Petrașcu”, ediţia a XVI-a, 2022

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele