Noapte
Zi
5 September 2022
1 min read

Gabriel Purcaru, directorul Parcului Industrial Moreni: “Elevii sunt viitorul nostru și trebuie să avem grijă de ei”

Gabriel Purcaru, directorul Parcului Industrial Moreni, a participat astăzi la ceremoniile de deschidere a noului an școlar la mai multe unități de învățământ din municipiu. Plin de emoție și bucurie, Gabriel Purcaru răspunde, de fiecare dată, cu drag unor astfel de invitații mai ales în contextul în care, este binecunoscut faptul că, ori de câte ori a fost nevoie, a sprijinit sistemul de învățământ din Moreni prin diferite donații de echipamente și nu numai.

WhatsApp Image 2022-09-05 at 19.42.55
“Astăzi am fost alături de elevii mai multor instituții de învățământ din municipiul Moreni și am trăit alături de ei clipe emoționante, pe care cu toții le-am trăit în prima zi de școală. Ei sunt viitorul nostru și trebuie să avem grijă de ei, să nu ducă lipsă de nimic și să beneficieze de tot spijinul nostru. Le urez tuturor cadrelor didactice, părinților, bunicilor și elevilor, mult succes, multă sănătate și un an plin de satisfacții!”, transmite Gabriel Purcaru.

WhatsApp Image 2022-09-05 at 19.43.05

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Doar învățând aveți infinit mai multe șanse să schimbați în bine lumea în care trăim

Articolul Urmator

(VIDEO) PERCHEZIȚII DOMICILIARE LA PERSOANE BĂNUITE DE EVAZIUNE FISCALĂ ȘI GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele