Noapte
Zi
5 September 2022
1 min read

Doar învățând aveți infinit mai multe șanse să schimbați în bine lumea în care trăim

”Dragi elevi, părinți și profesori,
astăzi, pentru noi toți, începe un nou an școlar.
Dacă ultimii trei ani au fost extrem de complicați, anul acesta trebuie să fie unul în care fiecare dintre noi să poată recupera tot ce a omis în vreme de pandemie – poate mai multe ore la o anumită materie sau cărți citite, poate mai mulți prieteni, mai multă joacă sau noi calificări și hobby-uri.
Niciun copil nu trebuie lăsat în urmă. Nicio școală nu trebuie privată de oportunități și finanțare.
În calitate de Prefect al județului, depun zilnic eforturi pentru a îmbunătăți situația din fiecare clasă.
Îmi doresc să nu mai avem copii care absentează, care nu au profesori bine calificați sau care abandonează școala din cauza sărăciei. Ușile mele vor fi deschise pentru asociațiile de elevi, părinți sau profesori deoarece am convingerea că împreună vom putea rezolva toate problemele.

Dragi elevi,
acum mă adresez vouă.
În acest an vreau să faceți o promisiune în prima zi de școală: că veți învăța din toate puterile, că veți depune eforturi în fiecare zi să fiți mai buni și să acumulați mai multe cunoștințe. Doar prin rezultate bune la școală puteți avea o viață mai bună. Doar învățând aveți infinit mai multe șanse să schimbați în bine lumea în care trăim. Nimeni nu cunoaște succesul dacă nu are școală, dacă nu-și dezvoltă talentul lăsat de Dumnezeu – nimeni nu se naște medic, olimpic la înot sau tenis, un bun scriitor sau aviator. În spatele fiecărui succes sunt sute de ore de muncă.

Dragi profesori și părinți,
asigurați-vă că oferiți copiilor dumneavoastră dragostea de care au nevoie și încurajați-i să facă performanță. Dacă anul trecut au avut o notă mică la o anumită materie – stabiliți ca obiectiv să aibă o notă mai mare anul acesta. Încurajați-i să învețe și să se bucure de farmecul fiecărei materii.
În final, vă urez un început de an școlar cât mai frumos. Nu uitați că doar împreună putem oferi viitoarei generații o lume mai bună, iar educația de calitate este prima cărămidă în această construcție complexă!, este mesajul transmis de către Claudia Gilia, Prefectul județului Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Apel de participare la Bienala Națională de Artă „Gheorghe Petrașcu”, ediţia a XVI-a, 2022

Articolul Urmator

Gabriel Purcaru, directorul Parcului Industrial Moreni: “Elevii sunt viitorul nostru și trebuie să avem grijă de ei”

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele