Noapte
Zi
19 October 2022
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Administrația locală târgovișteană a demarat procesul de modernizare și reabilitare a mai multor străzi din cartierul Prepeleac

Administrația locală târgovișteană a demarat procesul de modernizare și reabilitare a mai multor străzi din cartierul Prepeleac. Lucrările au început cu strada Neculce, urmând să continue în toată zonă. De asemenea, complementar acestui proiect se desfășoară și extinderea rețelei de gaze naturale.

”Ne aflăm pe strada Ion Neculce din municipiul Târgoviște, aici unde administrația locală târgovișteană desfășoară un proiect de reabilitare și modernizare a infrastructurii, nu numai pe această stradă, ci în întreaga zonă. Este vorba despre un proiect care vizează străzile Ion Neculce, strada Fructelor, strada Oltului, strada Luceafărului, strada Fluieraș și strada Cocorilor. Vom aborda stradă cu stradă, având în vedere că începe anotimpul rece foarte curând. Nu vrem să lăsăm fără să asfaltăm fiecare zonă de intervenție pe care o avem în vedere. Am intrat pe această stradă, asfaltăm măcar la stratul suport și după aceea abordăm alte străzi. Este un proiect pe care sunt convins că locuitorii din această zonă îl așteaptă de ceva timp. A întârziat puțin din cauza faptului că finanțarea europeană pe această componentă de infrastructură a durat destul de mult. Până la urmă am decisă să începem proiectul cu bani de la bugetul local, urmând după aceea să recuperăm finanțarea pentru că ar fi însemnat să trecem undeva în anul viitor și nu cred că era oportun. În afara proiectului de reabilitare al infrastructurii, discutăm și despre un proiect complementar. Este vorba despre o extindere a rețelelor de gaze. Deja au fost parcurse două etape pe acest proiect. Mai avem pe strada Oltului și a Fructelor lucrări de extindere a rețelelor de gaze și de realizare a branșamentelor, însă  locuitorii de aici trebuie să înțeleagă că pentru a se putea extinde rețeaua, trebuie să facă branșamente și să-și achite cota de contribuție de  branșamente, altfel nu vom putea. Nu mai avem atât de multe probleme, s-a extins și pe strada Luceafărului, unde nu existau rețele, însă în ultimii doi ani am reușit să rezolvăm în mare măsură această problemă. Repet totuși, este nevoie de branșamente și trebuie să se facă acum, înainte de finalizarea lucrărilor de modernizare și asfaltare.”, a transmis primarul Cristian Stan în această dimineață, în cadrul unei conferințe de presă.

final

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Pe 30 octombrie, Biserica Mănăstirii Viforâta va fi resfințită

Articolul Urmator

Ești elev, iubești muntele și îți place aventura? Înscrie-te la CUPA FLOARE DE COLŢ

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele