Noapte
Zi
28 October 2022
5 mins read

Cristian Stan, reales în funcția de președinte al Organizației PSD Târgoviște

În cursul serii trecute, Cristian Stan a fost reales în funcția de președinte al Organizației PSD Târgoviște. Conferința de alegeri a avut loc la Clubul Studenților, la evenimentul politic participând câteva sute de social democrați târgovișteni care, cu încredere și unanimitate de voturi, l-au reconfirmat pe Cristian Stan pentru un nou mandat în fruntea organizației. Stan conduce PSD Târgoviște de mai mulți ani, iar în 2020 a obținut cele mai bune rezultate electorale din istoria partidului.
„În primul rând, un uriaș mulțumesc pentru colegii mei. Am spus de atâtea ori, declar și aici, cu mândrie: vă respect și vă sunt recunoscător pentru faptul că formăm o echipă atât de bine legată, atât de puternică, atât de frumoasă. E meritul vostru.
Am fost reales președinte al PSD Târgoviște, organizație-etalon în județul Dâmbovița, motor electoral al partidului. Munca imensă a membrilor PSD Târgoviște a făcut să avem rezultate formidabile în alegeri, scoruri la care, odată (demult), nici nu visam. De aici și configurația administrativă actuală, una confortabilă, care a făcut posibilă transformarea în bine a municipiului-reședință în ultimii ani.
Căci despre asta e vorba, onest. Munca politică ne-a dus în poziții decizionale la nivel de administrație, iar munca din acele poziții ne-a adus rezultate politice foarte bune. Și tot așa, din nou și din nou și din nou. O bună recrutare a echipei politice, seriozitatea și buna credință față de ce le-am promis oamenilor au fost mereu atuurile noastre. Aici, la PSD Târgoviște; aici, la PSD Dâmbovița.
Mai mult ca niciodată, suntem o echipă. Mai evident ca oricând, suntem în postura de a produce fapte bune în comunitate. Să facem asta în continuare, cu responsabilitate și încredere!
Tot ceea ce îmi doresc este să fim uniți, să fim în continuare la fel de uniți așa cum am fost și până acum…”, a transmis Stan.

profil

Toți cei prezenți și-au exprimat susținerea pentru Cristian Stan și pentru toate proiectele pe care acesta le va demara, atât pe plan politic, dar și administrativ.

Corneliu Ștefan, președintele CJD și PSD Dâmbovița: „Este un moment deosebit de important pentru Organizația PSD Târgoviște, își stabilește echipa de conducere pentru viitoarele alegeri. După cum a spus și primarul municipiului Târgoviște, secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Cristian Stan, în 2024 ne așteaptă un an foarte greu, în 2024 ne așteaptă un an fără precedent, un an în care vom avea patru rânduri de alegeri, iar la Târgoviște, în 2020, am avut cel mai bun scor politic din istoria Organizației PSD Târgoviște și PSD Dâmbovița, a fost al doilea municipiu reședință de județ, după Buzău, la scorul politic pe care l-am avut la alegerea primarului în Târgoviște. Eu vreau să-i mulțumesc din suflet domnului primar al municipiului Târgoviște, vreau să vă mulțumesc dumneavoastră, social democraților, pentru tot sprijinul pe care ni l-ați dat constant la toate alegerile.(…). Noi suntem cei care vor duce la bun sfârșit aceste proiecte pe care ni le-am asumat și pentru care am muncit și muncim foarte mult. (…).Vreau să țineți cont în primul rând de echipă. Eu, de doi ani și jumătate de când conduc această Organizație, de doi ani de când conduc CJD, nu am condus niciodată singur, ci numai în echipă. Împreună cu această echipă, cu secretarul Cristian Stan, cu președintele executiv, Titus Corlățean, cu parlamentarii Radu Popa, Marian Țachianu, Ionuț Vulpescu, Carmen Holban, cu doamna prefect, Claudia Gilia, împreună cu dumneavoastră, dâmbovițenii, avem un singur lucru de făcut în continuare, acela de a dezvolta comunitățile locale și de a duce la bun sfârșit proiectele pe care ni le-am asumat. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care îl acordați Primăriei Târgoviște, pentru ceea ce faceți în municipiu. Vreau să-i mulțumesc domnului primar pentru toate proiectele gândite pentru comunitatea locală. Vă mulțumesc! Dumnezeu să ne dea gândul cel bun! Doamne ajută!”.

cornel

Titus Corlățean, senator, președinte executiv PSD Dâmbovița: „Este un moment politic important și vorbim astăzi despre o echipa care s-a validat în momentul în care această organizație avea nevoie de o schimbare și s-a demonstrat că a fost o schimbare spre un progres, spre o eficacitate a acțiunii politice și acțiunii administrative. Primarul Daniel Cristian Stan are dreptate, politicul și administrația merg împreună. Ești eficace politic, ești bine plasat din punctul de vedere al administrației și al resurselor umane și resurselor financiare să performezi în interesul comunității. Ești performant în administrație, produci rezultate politice. Acum, la jumătatea mandatului, după doi ani de muncă extraordinar de intensă, de activă, cu rezultate care se văd în mod vizibil și o spun cei care sunt din afara județului și din afara municipiului. Oamenii spun că lucrările se mișcă impresionant în acest județ și în acest municipiu. Putem spune foarte clar acest lucru, la jumătatea mandatului și să privim cu încredere spre cea de-a doua jumătate a mandatului pentru această echipă (…) Dacă mă întrebați pe mine, Partidul Social Democrat, este singura soluție realistă pentru România, iar lucrurile astea le vedem și aici, la Târgoviște și în acest județ”.

corlatean

Claudia Gilia, prefectul județului, președinte OFSD Dâmbovița: „Echipa de la PSD Târgoviște este o echipă frumoasă, puternică, o echipă care a crescut de-a lungul timpului, o echipă care a dat forță și care stă cu această forță în spatele administrației locale, pentru că toate proiectele nu se puteau face dacă d-ul primar și echipa noastră de consilieri nu construiau, pentru că PSD nu face altceva decât să construiască și nu putea să construiască dacă nu –l avea în spate pe Cristian Stan. Pentru toate aceste lucruri eu vă mulțumesc și vă doresc să vă întăriți pentru ca în anul 2024 această echipă să fie și mai puternică iar rezultatul de la alegeri să fie unul zdrobitor. Așa cum vă cunosc, eu știu că aveți această capacitate, aveți abilitatea, forța și puterea să demonstrați încă o dată că PSD este cel mai mare partid, este partidul cel mai puternic, este partidul căruia îi pasă de oameni care întotdeauna a fost alături de oameni. Echipa este foarte importantă. Lucrurile bune se fac în echipă și da aceste lucruri bune s-au făcut într-o colaborare foarte bună între Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița și acest lucru nu poate să fie decât de lăudat și cu siguranță acest lucru va continua să se întâmple pentru că PSD are ca obiectiv esențial dezvoltarea comunităților noastre… și municipiul Târgoviște a înflorit.

claudia

Cristian Stan va forma echipa PSD Târgoviște alături de prim vicepreședintele Cătălin Rădulescu, vicepreședinții Ionete George Florin, Cozma Constantin, Bugyi Alexandru, Sălișteanu Ioan Corneliu, Gheorghe Ana Maria, Ivanovici Traian, Ciprian Prisăcaru, cu secretarul general al organizației, Ilie Monica, toți aleși cu unanimitate de voturi.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Pe 17 noiembrie are loc Gala Topul Firmelor Dâmbovițene

Articolul Urmator

DUMINICĂ VA FI RESFINȚITĂ BISERICA MÂNĂSTIRII VIFORÂTA

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele