Noapte
Zi
28 October 2022
1 min read

DUMINICĂ VA FI RESFINȚITĂ BISERICA MÂNĂSTIRII VIFORÂTA

Duminică, 30 octombrie 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon va săvârși slujba de resfințire a bisericii Mânăstirii Viforâta, ctitorie voievodală din anul 1530, în prezența unor oficialități naționale, județene și locale, cu participarea unui mare număr de credincioși.
Resfințirea bisericii mânăstirii, cu hramurile Nașterea Maicii Domnului și Sf. Mare Mucenic Gheorghe, are loc după ce, în perioada anilor 2015-2022, la inițiativa și sub îndrumarea Înaltpreasfinţiei Sale, s-au întreprins importante lucrări de consolidare și restaurare a întregului ansamblu arhitectonic, a bisericii și a chiliilor, modernizarea trapezei, a bucătăriei și a salonului brâncovenesc (stăreția), sistematizarea și amenajarea curții interioare, precum și modernizarea muzeului mânăstirii.
Invităm credincioşii să participe la acest important eveniment duhovnicesc al Eparhiei noastre, începând cu ora 7.00 și menționăm că toți, bărbați și femei, se vor putea închina în sfântul altar, transmite Arhiepiscopia Târgoviștei.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Cristian Stan, reales în funcția de președinte al Organizației PSD Târgoviște

Articolul Urmator

„Revoluția Greacă de la 1821 pe teritoriul Moldovei și Țării Românești”, astăzi, lansare de carte la Muzeul de Artă din Târgoviște

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele