Noapte
Zi
12 October 2022
1 min read

Fost primar dâmbovițean, în atenția Agenției Naționale pentru Integritate

În luna august a acestui an, fostul primar al comunei dâmbovițene Brănești, Preda Ion, a intrat în atenția Agenției Naționale pentru Integritate pentru conflict de interese administrativ. Potrivit ANI, în perioada în care și-a exercitat funcția de edil, acesta și-a exonerat soția, funcționar public în cadrul primăriei, de la suma de 8058 lei, ”reprezentând venituri de natură salarială încasate necuvenit”

”În perioada exercitării mandatului de primar, PREDA ION a semnat o Dispoziție privind exonerarea de la plata unor sume reprezentând veniturile de natură salarială încasate de către funcționari publici din aparatul propriu al primarului comunei Brănești, în baza căreia, soția acestuia, a fost scutită de la plata sumei de 8.058 Lei, reprezentând venituri de natură salarială încasate necuvenit.
Persoana evaluată a încălcat prevederile art. 70 și art. 76, alin. (1) din Legea nr. 161/2003, coroborate cu prevederile art. 228, alin. (1), lit. a) din O.U.G. nr. 57/2019.”, transmite ANI.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Sumele decontate în urma diferenţelor dintre preţul de referinţă şi preţul de vânzare al medicamentelor, exonerate de la plată

Articolul Urmator

Post vacant de electrician intreținere și reparații în cadrul Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele