Noapte
Zi
5 October 2022
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Dispozitive cu electroșocuri folosite, pentru intimidare, într-o stație de autobuz

Un jandarm dâmbovițean, care era în timpul liber, a văzut ieri după-amiază, doi adolescenți care foloseau aparate cu electroșocuri într-o stație de autobuz din municipiul Târgoviște și a cerut ajutorul colegilor aflați în serviciu.
O echipă din cadrul Jandarmeriei Dâmbovița a intervenit prompt în zona indicată și a oprit activitatea celor doi, în vârstă de 18, respectiv 14 ani. Aceștia foloseau, în scop de intimidare, două dispozitive cu electroșocuri și au creat temeri în rândul celorlalte persoane aflate în stația de autobuz.
Jandarmii le-au întocmit celor în cauză acte de sesizare, care au fost înaintate Poliției Municipiului Târgoviște pentru continuarea cercetărilor și aplicarea măsurilor legale.- IJJ Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Reciclezi și primești, în schimb, fructe și legume de la producători locali! Plata cu PET ajunge din nou în hipermarketul Carrefour Târgoviște!

Articolul Urmator

ITM Dâmbovița a marcat ”Săptămâna europeană pentru securitate și sănătate în muncă”

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele