Noapte
Zi
18 October 2022
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Proiecte în valoare de peste 48.000.000 euro depuse de primărie, într-o săptămână

Potrivit primarului Cristian Stan, administrația locală a municipiului Târgoviște, a depus, săptămâna trecută, proiecte în valoare de peste 48.000.000 euro. Investițiile vor fi finanțate prin Programul Național de Redresare și Reziliență -PNNR- și vor viza diferite domenii, de la reabilitarea și modernizarea mai multor unități de învățământ, la continuarea dezvoltării sistemului de transport public în comun prin achiziționarea de autobuze și implementarea sistemelor de management urban (ITS).

Proiecte în valoare de peste 241.000.000 lei (peste 48.000.000 euro) depuse de către Primăria Târgoviște, în vederea finanțării prin PNRR, numai săptămâna trecută!

Astfel, Grădinița cu Program Prelungit nr. 2, Grădinița cu Program Normal nr. 11, Școala Gimnazială ”Grigore Alexandrescu”, Școala Gimnazială ”Prof. Paul Bănică”, Liceul Teoretic ”Ion Heliade Rădulescu”, Liceul ”Voievodul Mircea”, Școala Gimnazială ”Vasile Cârlova”, clădirea Direcției de Administrare a Patrimoniului și 14 blocuri de locuințe vor face obiectul unor investiții importante în cadrul Planului național de redresare și reziliență, componenta 5 – Valul renovării.

Totodată, vor fi achiziționate 20 de autobuze electrice și vor fi implementate sisteme inteligente de management urban (ITS), finanțarea fiind asigurată tot potrivit Planului Național de Redresare și Reziliență al României, de data aceasta Componenta C10 – Fondul local.

 Acesta este numai începutul unei campanii susținute de accesare de fonduri nerambursabile, urmând a fi derulate proiecte în toate domeniile de infrastructură: în reabilitare stradală, în infrastructura socială, infrastructură de transport, infrastructură sportivă și, foarte important, continuăm cel mai mare program de investiții din istoria municipiului în infrastructura educațională.”, transmite edilul Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

CJD dorește construirea unei unități medicale de pediatrie pe locația fostului Spital de Boli Infecțioase

Articolul Urmator

Crizantema de Aur, 20-22 octombrie! Noutățile celei de a 55-a ediție

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele