Noapte
Zi
23 October 2022
1 min read

Traseu montan cu final tragic! O tânără a murit după ce căzut în zona Crucii Eroilor de pe Muntele Caraiman

O tânără de 24 de ani și-a pierdut viață după ce a căzut aproape 200 de metri, pe un vâlcel, în zona Crucii Eroilor din Munții Bucegi.

Potrivit Salvamont Bușteni, aceasta se afla cu mai mulți prieteni și cobora spre Cabana Caraiman.

“O tânară de 24 de ani si-a pierdut ieri viața în Munții Bucegi. Aceasta încerca să coboare cu prietenii ei de la Monumentul Eroilor spre Cabana Caraiman, când a alunecat și a căzut aproape 200 de metri pe un vâlcel. Nu a avut nicio ăansă de supravietuire.

 Traseul turistic Brâna Caraimanului străbate versantul sud-estic al muntelui și este destinat doar turiștilor experimentați, antrenati și bine echipati. Doar ieri acest traseu a fost accesat de sute de turiști, marea lor majoritate fiind nepregătiți și total neechipați.

Chiar în momentul când scoteam trupul tinerei din prapastie, un părinte își transporta copilul de nici un an în brațe. Am încercst să-i explicam inconstiența de care a dat dovada și nu întelegea nimic din ce-i spuneam. În opinia lui nu gresise cu nimic…

    Reamintim că toate traseele care străbat Abruptul Prahovean necesită un echipament și un antrenament adecvat, mai ales în această perioadă când terenul este înghetat și foarte alunecos.”, transmit salvamontiștii.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Romanța, Regină la Târgoviște! A doua seară a Festivalului „Crizantema de Aur”, un succes.

Articolul Urmator

A fost aprobat traseul final al centurii municipiului Târgoviște

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele