Noapte
Zi
7 November 2022
1 min read

Accident rutier pe DN71! A intervenit elicopterul SMURD

 Intervenție în cazul unui accident rutier în Bălteni, pe DN 71.
Acționează de la Garda Răcari o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD și de la Detașamentul Titu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar de la SAJ Dâmbovița un echipaj.

La locul accidentului au fost identificate 3 persoane rănite, dintre care una rămasă blocată într-unul din autovehicule.

Pompierii au acționat pentru scoaterea persoanei blocată, aceasta fiind extrasă în siguranță și preluată de către echipajul SMURD.
Traficul se desfășoară alternativ, pe un singur sens.
Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Cele trei persoane rănite au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital.

Elicopterul SMURD a preluat o victimă care, mai  grav rănită, și o transporta la Spitalul Floreasca.

Persoanele implicate în accidentului rutier sunt doi conducători auto, bărbați de 65 și 48 de ani, și un pasager de 23 de ani.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Dep. Carmen Holban, președinte OFSD Dâmbovița, dorește cât mai multe femei implicate în viața politică și administrativă a județului

Articolul Urmator

(VIDEO) Închisoarea nu este doar între gratii ! Libertatea unei victime a traficului de persoane depinde de alegerile tale !

Ultimele Articole

Mergisus