Noapte
Zi
8 November 2022
1 min read

(VIDEO) Închisoarea nu este doar între gratii ! Libertatea unei victime a traficului de persoane depinde de alegerile tale !

”Închisoarea nu este doar între gratii ! Libertatea unei victime a traficului de persoane depinde de alegerile tale!”, este o campanie demarată de către Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane care a început în luna iulie a acestui an și se va finaliza în decembrie, și carae urmărește prevenirea traficului de persoane prin creșterea gradului de conștientizare a opiniei publice cu privire la rolul cererii în mecanismul traficului de persoane.
Mesajul campaniei, ,, Libertatea unei victime a traficului de persoane depinde de alegerile tale,, este adresat potențialilor consumatori de servicii prestate de victimele traficului de persoane, respectiv servicii sexuale, forță de muncă ieftină sau produse cu prețuri nejustificat de mici. Acesta urmărește sensibilizarea beneficiarilor mesajului anti-trafic cu privire la faptul că alegerile lor pot influența libertatea unei persoane și o pot conduce într-o situație de exploatare.

Sloganul campaniei, „Închisoarea nu este doar între gratii !,, alături de grafica aferentă îmbină conceptele de încredere și inocență de care dau dovadă victimele odată cu luarea unor decizii nepotrivite pentru viitorul lor și reprezintă totodată un îndemn adresat potențialelor victime, evidențiind impactul și consecințele implicării într-o situație de risc.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Accident rutier pe DN71! A intervenit elicopterul SMURD

Articolul Urmator

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița a semnat contractul „DB-CL-16 – Înființarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în Răcari, Lungulețu, Produlești, Braniștea, Conțești”

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele