Noapte
Zi
7 November 2022
2 mins read

Dep. Carmen Holban, președinte OFSD Dâmbovița, dorește cât mai multe femei implicate în viața politică și administrativă a județului

La început acestei luni, deputatul Carmen Holban a fost aleasă în funcția de președinte a Organizației de Femei Social Democrate Dâmbovița, după ce, ani de zile a condus organizația OFSD Târgoviște. ”OFSD Dâmbovița va fi alături de toate femeile acestui județ, iar implicarea noastră se va vedea pe toate palierele, atât cele politice, cât și cele administrative. Mulțumesc tuturor colegelor mele. Suntem o echipă, iar împreună vom demonstra cât suntem de puternice!”, a fost mesajul pe care aceasta l-a transmis în seara evenimentului, mesaj care, de fiecare dată când are ocazia, îl subliniază și îl aduce în discuție.
Principalul obiectiv al acesteia este atragerea de noi membre în organizație alături de care să continuie calendarul de activități propus, dar mai ales să susțină, să participe și să promoveze toate evenimentele care au ca scop mobilizarea și câștigarea alegerilor din anul 2024.
”După câte știți, pe 1 noiembrie a avut loc Conferința de Alegeri a Organizației de Femei la nivelul PSD Dâmbovița. În cadrul acestei conferințe am reușit să avem în componența biroului 12 femei cu funcția de vicepreședinte și 14 cu funcția de membru. Suntem o echipă puternică și împreună vom stabili activități comune astfel încât să fim vizibile și să îndeplinim obiectivele pe care mi le propunem pentru anul 2024. Sigur că ne propunem acțiuni comune pe care să le avem și cu Organizația de tineri și cea de seniori. Obiectivul principal pe care îl avem este mărirea numărului de membre în organizația noastră, iar pentru asta vom face întâlniri în fiecare localiate. De asemenea, pentru a realiza programul de activități pe care îl avem, am convenit că săptămâna viitoare va fi prima întâlnire a Biroului Organizației de Femei, întâlnire prin care vom analiza toate propunerile de acșiuni pe care le vor face în perioada următoare pentru că în alcătuirea biroului nostru am ținut să alegem vicepreședinți din fiecare zonă pentru a participa la activitățile din zona respectivă. Vom încerca să avem același evenimente ca și până acum, legate de socializare, însă nu vom uita pe plan social o serie de activități în ceea ce privește egalitatea de șanse, în ceea ce privește violența în familie sau o serie de acțiuni în ceea ce privește excelența copiilor în domneiul educației. Pe planul sănătății dorim organizarea unor evenimente la care să participe specialiști în domeniu, specialiști din organizația noastră. Un alt obiectiv, la fel de important, îl reprezintă alegerile din 2024, împreună vom pune umărul și vom sprijini formațiunea politică din care facem parte astfel încât să obținem cele mai bune rezultate.”, a transmis acesta.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

PSD Dâmbovița, o echipă unită și puternică

Articolul Urmator

Accident rutier pe DN71! A intervenit elicopterul SMURD

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele