Breaking News

DAVID, MERITĂ O COPILĂRIE FERICITĂ, MERITĂ SĂ TRĂIASCĂ! ÎMPREUNĂ ÎI PUTEM READUCE ZÂMBETUL DE FAȚĂ!

Noi 22, 2022

David este un băiețel de numai 4 anișori, din Hulubești, județul Dâmbovița! De curând, ziua de naștere și-a petrecut-o în spital, pentru că viața a fost cruntă cu el. O boală nenorocită i-a furat copilăria și odată cu ea și speranța la viață. David este un luptător, dar de unul singur nu poate câștiga lupta cu boala. Și asta din lipsa banilor! Speranță are, dorință nu miai putem spune, dar din nefericire costurile sunt mult peste posibilitățile familiei lui! Trebuie să-i fim alături, pentru că doar așa , David se poate bucura de o viață normală.
De strângerea de fonduri se ocupă Asociația Împreună va fi bine!, care deja a făcut apel la oamenii cu suflet care îi pot aduce fericirea lui David.
“Haideți să îi promitem lui David faptul că ÎMPREUNĂ VA FI BINE!

WhatsApp Image 2022-11-22 at 12.48.32
Strigatul unui tată ce a atins limita disperării a ajuns până la noi, iar de acolo am simțit că a devenit și obligația noastră umană de a ajuta acest copil, pe nume David. În data de 10 noiembrie 2022, când ne-a scris tatăl lui David, se împlineau 3 zile de când acest băiețel împlinea 4 ani, având deja un an în lupta cu cancerul.
Imaginați-vă ce este in sufletul unui copil inocent care, în loc să se bucure de anii copilăriei, simte că pentru el spitalul este deja „acasă” iar medicii si asistentele au devenit parte din familia lui! Imaginați-vă ce este în sufletul părinților, care trebuie să îi explice copilului în fiecare zi de ce plâng ei când el se joacă sau încearcă să zâmbească.
În timp ce familia așteaptă un răspuns pentru o șansă la viată, de la Spitalul Sfânta Ana din Viena sau de la Gustavrosi din Franța, aceștia își epuizează fiecare resursă disponibilă pentru a lupta.
Momentan, băiețelul este internat la Institutul Oncologic București.
Lipsa de resurse financiare îl desparte pe David de o șansă la viață normală.
Apelăm la voi, la puterea colectivă, pentru a-i oferi o șansă lui David.
Puțin de la fiecare pentru salvarea unei vieți! #împreunăvafibine
Donațiile se pot face astfel :
Transfer bancar in contul Asociației
Beneficiar: ASOCIATIA IMPREUNA VA FI BINE
IBAN: RO25INGB0000999912393181 deschis la ING BANK
CUI: 45865070
Specificați la detalii transfer: Donație David” a publicat Asociația Împreună va fi bine!

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: