Noapte
Zi
16 November 2022
3 mins read

IMPLICARE! Directorul Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru, sponsorizare importantă pentru Spitalul Municipal Moreni

Nu este pentru prima dată când Gabriel Purcaru, directorul general al Parcului Industrial Moreni, se implică și sprijină comunitatea, cum, de altfel, nu este străin nici de necesitățile și nevoile sistemului de sănătate. De-a lungul timpului, acesta a venit în sprijinul Spitalului Municipal așa cum a făcut-o și astăzi, când, blocul alimentar și spălătoria unității medicale au primit aparatură nouă, modernă- lăzi frigorifice, frigidere, mașini de spălat, totul fiind posibil cu ajutorul societății Arctic. Echipamentele existente fie erau destul de vechi și necesitau reparații constante, fie erau nefuncționale, iar pentru ca pacienții să beneficieze de hrană conservată și preparată în condiții optime, aparatura trebuie să fie conformă.

”Aș vrea să-i mulțumesc bunului meu prieten Murat Büyükerk, directorul general și reprezentantul Arctic în România, care, atunci când am ajuns la dânsul cu rugămintea de a ne sprijini, având în vedere cât de importantă este această sponsorizare pentru unitatea medicală, nu a stat pe gânduri și imediat a făcut tot ceea ce a fost necesar pentru ca produsele să ajungă aici în cel mai scurt timp. Nu cred că ceea ce a ajuns astăzi aici, dotarea cu frigidere, lăzi frigorifice, mașini de splălat, și toată aparatura, este suficient, dar este un prim pas și un punct de plecare. Sunt convins că nevoile sunt mari dar, în perioada următoare, vom încerca să suplimentăm cu cea ce mai este nevoie. Pentru că vorbim de viitor, precizez și faptul că noi, doamna manager Crina Toma, doamna asistent medical Cristina Ilie, Cătălina Rotaru, șef serviciu administrativ, am constituit o asociație, structură care din punct de vedere statutar și juridic este funcțională, prin intermediul căreia cu siguranță vom aduce un plus Spitalului Municipal Moreni.
Când spun un plus, mă refer și la faptul că noi am discutat și pe marginea unui proiect, un proiect de suflet pentru mine, care, în linii mari, se referă la lansarea unei platforme care îmi va da posibilitatea să mă axez pe a oferi sprijin mai multor domenii din municipiul Moreni: în primul rând sănătatea, educația, mediul de afaceri, social și sport.
Ori de câte ori va fi nevoie și ori de câte ori voi fi solicitat, voi spune da și voi încerca să mă implic și să ofer ajutor, împreună putem face schimbări și lucruri bune astfel încât pacienții să aibă parte de servicii de calitate în cadrul Spitalului Municipal Moreni”, a transmis Gabriel Purcaru.

pu

”Este o sponzorizare foarte importantă pentru noi, pentru a ne putea desfășura activitatea în condiții optime, care a constat în dotarea cu echipamente care asigură pregătirea și conservarea alimentelor în așa fel încât pacienții să beneficieze de mese de calitate, condiții de păstrare a alimentelor și de tot ce înseamnă procesul de preparare a lor de la primirea de la furnizor și până la servirea la patul pacientului. Nu este prima data când domnul director Gabriel Purcaru ne sare în ajutor, s-a întâmplat de nenumărate ori mai ales în perioada când unitatea medicală era unitate suport Covid, iar nevoile erau foarte mari.”, precizează Crina Toma, managerul unității medicale.

c

”Elementele de urgență sunt acoperite, ceea ce aveam mare nevoie se află aici, acum, prin intermediul acestei sponsorizări. Existau echipamente vechi, care funcționau necorespunzător, multe erau defecte, însă acum situația este sub control, ne putem desfășura activitatea în cele mai bune condiții. Avem obligația de a garanta siguranța pacientului, iar acest lucru este sigur acum.”, a adăugat , directorul medical al Spitalului Municipal Moreni, Claudiu Vaszil.

v

O altă veste bună care vine din partea unității medicale morenare este faptul că spitalul a obținut acreditarea din partea Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate.

”După o perioadă dificilă, cea a pandemiei, am trecut prin procesul de acreditare, un proces foarte greu care a necesitat lucrările laborioase, dar care s-a terminat cu success. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul tuturor angajaților din acest spital, oameni care au muncit zi și noapte, care și-au sacrificat familia, timpul petrecut cu copiii și așa mai departe, să facă tot ceea ce a fost necesar pentru ca acest spital să obțină rezultatul pe care l-a obținut. Un punctaj foarte mare, peste 80% din indicatorii ceruți au fost îndepliniți. Această acreditare este foarte importantă pentru spital prin faptul că pacienții primesc servicii de calitate , servicii de specialitate. Acesta este rezultatul muncii tuturor angajaților.”, transmit reprezentanții Spitalului Municipal Moreni.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

BEAUTY HUB CENTER, locul în care poți fi cea mai bună versiune a ta! Servicii de cosmetică și remodelare corporală!

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Avansează lucrările la stația de capăt destinată transportului public de persoane de pe Șoseaua Găești

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele