Noapte
Zi
15 November 2022
1 min read

BEAUTY HUB CENTER, locul în care poți fi cea mai bună versiune a ta! Servicii de cosmetică și remodelare corporală!

BEAUTY HUB CENTER oferă o gamă largă de servicii specializate în remodelare corporală, cosmetică și relaxare, răspunsul tuturor nevoilor tale pentru a fi cea mai bună versiune a ta.

La BEAUTY HUB CENTER găsești oaza de răsfăț pentru corpul tău prin servicii de cea mai bună calitate, la cele mai bune prețuri!
Lasă-te pe mâna specialiștilor și bucură-te de tot ceea ce înseamnă înfrumusețare și remodelare corporală! Aici te poți bucura de : tratamente de slabire: masaj de relaxare, de slabire și de remodelare corporală (masaj anticelulitic), masaj (proceduri) de tonifiere cu metode moderne, masaj cu bețe de bambus, masaj combinat, o gamă variată de împachetări la cald și la rece, tratamente corporale personalizate, tratamente faciale cu creme din game profesionale, cosmetică, toate acestea fiind adaptate nevoilor tale și corpului tău.

BEAUTY HUB CENTER deține cele mai moderne aparate, astfel încât să fie locul ideal unde poti obține cele mai bune rezultate pentru un ten frumos, sănătos și lunimos și o siluetă de invidiat.
Pentru programări : 0760738270
Municipiul Târgoviște, Strada Dr. Marinescu Gheorghe, Bl.79, parter!

Slim Body Shape

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Proprietarii COS Târgoviște sprijină construirea centralei nucleare de la Doicești

Articolul Urmator

IMPLICARE! Directorul Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru, sponsorizare importantă pentru Spitalul Municipal Moreni

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele