Noapte
Zi
7 November 2022
8 mins read

PSD Dâmbovița, o echipă unită și puternică

În ultima jumătate de an, activitatea PSD Dâmbovița a fost una intensă. Conducerea formațiunii politice a fost prezentă în teritoriu, în fiecare organizație locală unde, pe lângă discuții cu membrii și simpatizanții, au fost organizate alegeri. Astfel de acțiuni au avut loc în toate structurile, de la tineret, la seniori, la organizația de femei, totul culminând cu Conferința Județeană de Alegeri unde peste 3000 de delegați l-au reconfirmat în funcția de președinte al PSD Dâmbovița pe Corneliu Ștefan. Principalul obiectiv al social democraților este acela de a obține cele mai bune rezultate la alegerile din 2024, la toate cele patru tururi de scrutin, iar pentru acest lucru, încă de acum, cu toții au început ”să tureze motoarele”.

”După cum bine știți, joi, 3 noiembrie, avut loc Conferința de Alegeri a Organizației PSD Dâmbovița la care au participat peste 3000 delegați, tot biroul de conducere, cele 89 de organizații, primari, viceprimari, parlamentari, consilierii județeni și locali, și, nu în ultimul rând, am avut și un număr de 48 de invitați de la nivel național care au dorit să participi alături de noi. Am avut o prezență importantă, președintele partidului Marcel Ciolacu, secretarul general Paul Stănescu și mulți alții. A rezultat, conform statutului PSD, un birou compus din un președinte, un primvicepreședinte, un secretar executiv și 17 vicepreședinți care își au depus dosarul de candidatură din cele opt zone, zone reprezentative în județul nostru. Componența Biroului Permanent Județean rezultată în urma conferinței de alegeri a fost următoarea: la funcția de președinte subsemnatul, pentru prim-vicepreședinte, senatorul Titus Corlățean, secretar executiv primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, pentru zona Titu doi președinți Ionuț Săvoiu și Bănică Ionuț, pentru zona Găești Cristea Luciana, Dincă Georgeta și primarul Miu Constantin, pe Valea Dâmboviței deputatul Radu Popa și Mihai Istrate, zona Fieni primarul Pavel Ion, zona Pucioasa primarul Ana Constantin, pe zona Moreni Vasilescu Liviu și primarul Spătaru Emanuel, zona Băleni doamna prefect Claudia Gilia, deputat Ionuț Vulpescu și primarul Soare Dorinel, pe zona Răcari deputat Țachianu Marian și primarul Tița Bogdan, iar pentru zona Târgoviște viceprimarul Rădulescu Cătălin. Alături de cei pe care i-am nominalizat, din Biroul Județean mai fac parte președinții structurilor de specialitate și anume doamna președintă a Organizației de Femei, deputatul Carmen Holban, președintele organizație de Seniori Barbu Dumitru, președintele Organizației de Tineret Andrei Tudora, președinte Ligii Aleșilor Locali primarul Stroie Constantin, și, nu în ultimul rând președinte al organizației PES Activists Dâmbovița Constantin Ionuț Constantin. După cum vedeți pentru toate structurile acestea avem conducere nouă, conducere care și-a sumat alături de noi, cei din Biroul Permanent Județean, câștigarea alegerilor din 2024 și în ultimul rând, dumnealor, alături de noi, de primari, de consilieri locali și județeni,de parlamentari, de toată echipa PSD Dâmbovița vor susține toate proiectele pentru dezvoltarea comunităților locale.”, transmite CORNELIU ȘTEFAN, președinte PSD Dâmbovița.

cornel

”Într-adevăr joi s-a încheiat un proces de organizare, un proces care a presupus alegeri în cvasi totalitate organizațiilor locale ale PSD Dâmbovița. Am mers în foarte multe organizații și cred că am reușit să facem echipe foarte puternice cam peste tot care pleacă cu prima șansă în anul electoral 2024, un an în electoral deosebit de important. Avem toate alegerile și este esențial să ne prezentăm foarte bine la acestea, și, repet, îmi exprim convingerea că Partidul Social Democrat face oferta cea mai bună în județul Dâmbovița. La nivelul organizației există o echipă foarte unită, cum nu a fost niciodată până până acum și acesta cred că reprezintă principalul atu pe care îl avem din perspectiva anului 2024. Sigur că aici se adaugă și munca pe care echipele noastre o realizează în localități primarii,consilierii locali, cu toții lucrăm practic în interesul cetățeanului, în interesul comunităților locale și cu siguranță la momentul la care vor alegerile toate aceste lucruri vor conta, bineînțeles coroborat cu performanța deosebită de la nivelul Consiliul Județean Dâmbovița. Repet, niciodată județul Dâmbovița nu s-a dezvoltat în ritmul în care se dezvoltă în acest moment cu precizarea că sunt foarte multe proiecte care nu se văd acum, în sensul că nu au început lucrările efectiv, indiferent că discutăm despre proiecte finanțate din bugetul național, de PNNR, de fonduri europene și așa mai departe, toate acestea se vor concretiza într-o măsură importantă până în 2024 și vor reprezenta și acestea plusuri pe ceea ce înseamnă performanța politică și administrativă pe care Partidul Social Democrat o realizează în în județul Dâmbovița. Suntem pregătiți în continuare să facem ceea ce am făcut și până acum și să le arătăm oamenilor în primul rând că ne pasă, în al doilea rând că știm care le sunt care le sunt nevoile și că avem și soluții de rezolvare a problemelor. Nu este o muncă ușoară, am încheiat activitatea de organizare și de punere la punct a echipelor politice pentru anul 2024. De acum înainte va începe efectiv munca politică și muncă de pregătire anului electoral 2024.”, a adăugat Cristian Stan, secretarul executiv al PSD Dâmbovița.

cristi

La rândul lor, atât Andrei Tudora, președintele Organizației de Tineret, cât și Dumitru Barbu, președintele seniorilor social democrați, și-au exprimat toată susținerea și sprijinul în viitoarele lupte electorale. În ultimele patru luni de zile, de când am fost ales coordonator al reorganizării Organizației de Tineret a PSD Dâmbovița am avut o serie de activități foarte importante. În primul rând am început cu organizarea alegerilor în localitățile în care nu exista președinte, am reușit să parcurgem toate cele 89 de localități, am ajuns la un număr număr de 2000 de membri TSD Dâmbovița .Avem un număr de 61 de aleși locali dintre care doi primari și patruviceprimari. Încercăm prin implicare și prin dăruire să susținem cât mai mulți tineri pe listele eligibile de consilieri locali în toate comune din județ. În luna iulie am avut Conferința de Alegeri Județeană a TSD Dâmbovița unde am fost ales președinte.În toată această perioada ne-am întâlnit, am purtat discuții și am reușit să punem pe hârtie foarte multe activități pentru perioada următoare. încercăm pe cât ai dat pe cât posibil să deschiem ușile partidului, să aducem lângă noi tineri cât mai mulți, să încercăm să formăm o echipă frumoasă, să încercăm să fim în punt de sprijin pentru alegerile din 2024, să fim mă un punct de sprijin pentru toți primarii din județ, să oferim toată susținerea președintelui Consiliului Juțețean Dâmbovița, președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.”, a precizat Tudora.

tudora

”Am avut fericirea de a fi propus pentru conducerea organizației de seniori a PSD Dâmbovița și să fiu les președinte. Am constatat că este o structură puternică cu rezultate excelente. Organizația, în biroul de conducere este formată din 21 de membri, un secretar general. Ne dorim să câștigăm toate alegerile din 2024, targetul partidului să poată fi atins și cu aportul și îmbunătățirea activității și organizațiilor de pensionar.”, a adăugat Barbu.

barbu

Primarii social democrați dâmbovițeni se află în proces de organizare, Constantin Stro, edilul comunei Șotânga, fiind ales președinte al Ligii Aleșilor Locali.
”Am fost onorat de propunerea de a fi președinte al Ligii Aleșilor Locali, o structură profesională și reprezentativă pentru cei 730 de aleși locali PSD Dâmbovița. Îmi propun o restartatare a Ligii, nu sunt străin de activitatea acesteia, am mai fost președinte însă în anul 2018 mi-am dat demisia, iar un an mai târziu am ales ales să fac echipă co colegii mei aici de față. Acum, prima sarcină să realizăm Liga Aleșilor Locali, o structură de formataă din 17 membri. Propuneri au venit din teritoriu și sunt propuneri echilibrate care să acopere tot județul Dâmbovița, toate zonele. Ca și structură politică județeană ne propunem să fim din nou o voce puternică în apărarea drepturilor aleșilor locali, să venim cu propuneri pentru ceea ce înseamnă legislație specifică administrației, să venim cu propuneri de programe și proiecte care să fie în folosul comunității locale. Un exemplu pozitiv și de mare succes este Program Județean de Dezvoltare Locală lansat pe președintele Corneliu Ștefan. Totodată trebuie să pregătim alegerile din 2024 cu activități bine structurate. Liga Aleșilor Locali PSD Dâmbovița a plecat la drum trebuie să revină acolo unde i-a fost locul și să fie reprezentativă pentru ceea ce înseamnă aleși locali în județ.”, precizează acesta.

stroe

”Înainte de a va împărtăși obiectivele mele în calitate de Președinte al PES Dâmbovița, țin să mulțumesc tuturor celor care au crezut în capacitatea mea de a gestiona un proiect de asemenea anvergură. Alegerea carierei politice are la bază dorința de a acționa, acumulând zilnic provocări care-mi solicită imperativ să găsesc soluții la problemele sociale cu care ne confruntăm, iar din punctul meu de vedere, doar implicându-mă politic am să reușesc. Proiectul PES Dâmbovița este o nouă provocare pentru mine și am convingerea că dedicându-mă trup și suflet am să reușesc, nu doar să-mi ating obiectivele stabilite cât și să-mi definesc și să-mi implementez planul de leadership. În primul rând, împreună cu colegii din partid, vom defini strategia de promovare și consolidare ca și forță politică europeană pe plan județean.  Alături de colegii din Partidul Social Democrat Dâmbovița vom implementa o bază de date ce va cuprinde cât mai mulți dintre dâmbovițenii plecați peste hotare, pentru a promova proiectele noastre politice și administrative. Dincolo de toate aspectele economice și politice, cred ca pot sa fiu alături de comunitatea dâmbovițeană. PES este un organism politic foarte important și, alături de echipa din care fac parte, o să pot să reprezint cu succes aceste politici europene. Valorile comune, și aici mă refer la democrație, libertate, egalitate, justiție și pace, din punctul meu de vedere reprezintă suma valorilor care formează busola morală a unei societăți progresiste și etice. Este momentul ca noi să acționăm, este fundamental ca vocile românilor să fie auzite cu mult peste granițele țării, iar eu am convingerea că împreună cu echipa PES și cu ajutorul lui Dumnezeu am să reușesc să transmit ideile comunităților noastre la nivel european, deoarece Europa este pentru europeni, iar noi suntem Europa.”, a transmis Ionuț Constantin, președinte PSD Activists Dâmbovița.

ultim

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

BEAUTY HUB CENTER, locul în care poți fi cea mai bună versiune a ta! Servicii de cosmetică și remodelare corporală!

Articolul Urmator

Dep. Carmen Holban, președinte OFSD Dâmbovița, dorește cât mai multe femei implicate în viața politică și administrativă a județului

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele