Noapte
Zi
18 November 2022
1 min read

(VIDEO) Controale ample în trafic ale polițistilor dâmbovițeni

Polițiștii dâmbovițeni de la Serviciul Rutier continuă acțiunile din trafic, fiind prezenți la datorie pentru prevenirea unor accidente de circulație cu consecințe extrem de grave
La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile organizate pentru prevenirea producerii unor accidente de circulație și creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice din județ.
Activitățile au debutat înca de la începutul săptămânii, polițiștii desfășurând acțiuni punctuale pentru verificarea legalității transportului de persoane, sancționarea indisciplinei pietonale și a comportamentului agresiv la volan.

Astfel, ieri, polițiștii au aplicat peste 130 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar în atenția acestora s-au aflat conducătorii auto care manifestă un comportament agresiv la volan.
Acțiunile desfășurate, pe parcursul acestei zile, vor avea ca scop depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor sau vehiculelor.

Informații de background:

În primele zece luni ale acestui an, pe raza județului Dâmbovița, numărul accidentelor de circulație grave au scăzut cu 16,66% comparativ cu aceeași perioadă din anul 2021.

Totodată, principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave sunt reprezentate de nerespectarea regulilor de circulație de către bicicliști, neacordare prioritate vehicule, viteză neadaptată, abateri pietoni și neasigurare la schimbarea direcției de mers.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

(VIDEO) Succesul în afaceri, premiat în cadrul Topul Firmelor Dâmbovițene, Ediția a XXIX-a

Articolul Urmator

Pe ce drumuri județene se lucrează în perioada 21 – 25 noiembrie și ce sectoare circulația este restricționată sau închisă

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele